Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Νετανιάχου για τη Συρία και το Ιράν
Ο Ρώσος πρόεδρος προσέφερε τη βοήθεια της Ρωσίας για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, ειδικά σε ό,τι αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, είχαν τη Δευτέρα (28/7) τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία συζήτησαν για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Όπως τόνισε η ρωσική πλευρά, ο Πούτιν είπε απαιτείται μια ειρηνική επίλυση των περιφερειακών συγκρούσεων, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του για την εθνική κυριαρχία της Συρίας. Επιπλέον, προσέφερε τη βοήθεια της Ρωσίας για να πέσουν οι τόνοι στην ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, ειδικά σε ό,τι αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να κρατήσουν ανοιχτούς τον δίαυλο της επικοινωνίας.
Από την πλευρά του, το Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε τη συνομιλία όπως και το ότι αφορούσε το Ιράν και τη Συρία, αλλά δεν σχολίασε το περιεχόμενό της.
Η τελευταία συνομιλία των δύο ανδρών ήταν στις 13 Ιουνίου όταν το Ισραήλ εξαπέλυσε προληπτικά χτυπήματα κατά των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, μια κίνηση που η Ρωσία είχε επικρίνει.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco