Το Βατικανό δηλώνει πρόθυμο να φιλοξενήσει τις ρώσο-ουκρανικές ειρηνευτικές συνομιλίες
Ο Πάπας συζήτησε με τον Ζελέσνκι «την επείγουσα ανάγκη για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη»
Ο Πάπας Λέων είπε στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη συνάντηση που είχαν σήμερα ότι το Βατικανό είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει τις ρώσο-ουκρανικές ειρηνευτικές συνομιλίες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Βατικανού.
Ο Πάπας συζήτησε επίσης με τον Ζελέσνκι «την επείγουσα ανάγκη για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Ζελέσνκι και ο Λέων συναντήθηκαν στον Κάστελ Γκαντόλφο, μία μικρή ορεινή πόλη κοντά στην Ρώμη, όπου ο Πάπας κάνει διακοπές διάρκειας δύο εβδομάδων.
Ο Ουκρανός ηγέτης βρίσκεται στην Ιταλία για να συμμετάσχει στη διάκσεψη που θα γίνει στις 10-11 Ιουλίου αφιερωμένο στην ανάκαμψη και τη μακροπρόθεσμη ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά την εισβολή της Ρωσίας.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς