Εκτός εθνικών χωρικών υδάτων εμφανίζεται η τουρκική κορβέτα κοντά στην περιοχή που επιχειρούν δύο ερευνητικά σκάφη στο βόρειο Κρητικό Πέλαγος κι ενώ φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται ήδη στην περιοχή.
Ωστόσο, η τουρκική κορβέτα δεν έχει πλησιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόσταση μικρότερη από τα δέκα μίλια τα σκάφη «NG Worker» και «Ievoli Relume», τα οποία πραγματοποιούν έρευνες για πόντιση υποβρύχιου καλωδίου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη