Τουρκική κορβέτα βόρεια της Κρήτης - Στο σημείο φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού
Κινητικότητα μετά από NAVTEX που εξέδωσε ο σταθμός Ηρακλείου της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού για «εργασίες προστασίας υποβρύχιου καλωδίου»
Τουρκική κορβέτα παρακολουθεί τις εργασίες προστασίας υποβρύχιου καλωδίου επτά μίλια βόρεια της Κρήτης, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, μετά από NAVTEX που εξέδωσε ο σταθμός Ηρακλείου της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού.
Σημειωτέον ότι η πρώτη NAVTEX εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη ορίζοντας τις συντεταγμένες για «εργασίες προστασίας υποβρύχιου καλωδίου» από το ερευνητικό πλοίο «NG Worker», από την 1η Φλεβάρη και εξής, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί μια τουρκική κορβέτα πλέοντας σε απόσταση από τα ερευνητικά πλοία και σε ανοιχτή θάλασσα (εκτός αιγιαλίτιδας ζώνης).
Ως εκ τούτου στην περιοχή έχει πλεύσει μια φρεγάτα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, συνοδεύοντας τα ερευνητικά σκάφη που εκτελούν τις εργασίες προστασίας του υποβρύχιου καλωδίου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας