Νότια Κορέα: Το Σάββατο η ψηφοφορία για τη δεύτερη πρόταση καθαίρεσης του προέδρου Γιουν
Σε πολιτική αναταραχή η χώρα μια εβδομάδα μετά το φιάσκο της επιβολής στρατιωτικού νόμου από τον αρχηγό του κράτους
Η αξιωματική αντιπολίτευση στη Νότια Κορέα αποφάσισε να θέσει σε ψηφοφορία στο κοινοβούλιο το Σάββατο στις 10:00 ώρα Ελλάδας τη δεύτερη κατά σειρά πρότασή της που έχει σκοπό να παυθεί ο πρόεδρος της χώρας, ο Γιουν Σουκ-γέολ, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της παράταξης, μια εβδομάδα μετά το φιάσκο της επιβολής στρατιωτικού νόμου από τον αρχηγό του κράτους με ολοένα χαμηλότερη δημοτικότητα, μέτρο που πάντως δεν διήρκεσε παρά μόνο μερικές ώρες.
Η διαδικασία της νέας ψηφοφορίας στη νοτιοκορεατική εθνική αντιπροσωπεία προγραμματίστηκε να διεξαχθεί «την 14η Δεκεμβρίου στις 17:00 (σ.σ. τοπική ώρα· 10:00 ώρα Ελλάδας)», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζο Σενγκ-λε, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.