Τον έδεσα στο αυτοκίνητο, αλλά εγώ δεν πυροβόλησα τον σκύλο μου, λέει ο Μιτ Ρόμνεϊ

Τον έδεσα στο αυτοκίνητο, αλλά εγώ δεν πυροβόλησα τον σκύλο μου, λέει ο Μιτ Ρόμνεϊ

Αγαπούσα τον σκύλο μου και ο σκύλος μου με αγαπούσε, εξήγησε ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών για το περιστατικό που σχιολιάστηκε κατά τις προεδρικές του 2012

romney
Μπορεί να έδεσα έναν σκύλο στο κλουβί του πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, αλλά τουλάχιστον δεν τον πυροβόλησα, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Γιούτα, Μιτ Ρόμνεϊ, αναφερόμενος σε μια δική του αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο, παρόμοιο με αυτό της κυβερνήτριας της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ.

«Δεν έφαγα τον σκύλο μου, δεν τον πυροβόλησα. Αγαπούσα τον σκύλο μου και ο σκύλος μου με αγαπούσε», δήλωσε ο Ρόμνεϊ την Τρίτη στο Καπιτώλιο.

Στόχος του σχολίου του Ρόμνεϊ ήταν Νοέμ η οποία περιγράφει στο βιβλίο της πώς σκότωσε τον σκύλο της, την Κρίκετ, γιατί ήταν απείθαρχη και γιατί σκότωσε τα κοτόπουλα ενός γείτονα. Όπως έγραψε, πήγε την Κρίκετ σε έναν λάκκο με χαλίκια και εκεί την πυροβόλησε.

Όπως εξήγησε η ίδια, η δολοφονία του σκύλου ήταν μια σκληρή αλλά απαραίτητη απόφαση για τη ζωή στην φάρμα. Δείχνει, όπως είπε, ότι είναι πρόθυμη να κάνει «δύσκολη δουλειά» και στην πολιτική.

Κλείσιμο
Ο Ρόμνεϊ ήταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία το 2012. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχε προκαλέσει σχόλια η ιστορία του για το πώς μετέφερε κάποτε τον οικογενειακό σκύλο, ένα ιρλανδικό σέττερ, στην οροφή του αυτοκινήτου του σε ένα 12ωρο ταξίδι, τρομοκρατώντας το ζώο.

Η παρατήρησή του ότι δεν έχει φάει σκύλο ήταν σπόντα προς τον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος έγραψε στα τα απομνημονεύματά του ότι έφαγε σκύλο στην Ινδονησία όταν ήταν νεαρός.

Η πολιτική θύελλα που προκάλεσαν οι αναφορές της Νοέμ έθεσαν υπό αμφισβήτηση τις πιθανότητές της να οριστεί υποψήφια αντιπρόεδρος στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Ρόμνεϊ, που έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από τη Γερουσία στο τέλος της θητείας του φέτος, καθώς δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Είναι μια από τις λίγες φωνές στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα που είναι ανοιχτά κατά του Τραμπ.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

30 χρόνια χωρίς τον Άιρτον Σένα - Πώς το δυστύχημά του έφερε επανάσταση στους κανόνες ασφαλείας της Formula 1


Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης