Ο οίκος S&P Global υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ: Επικαλείται τους «αυξημένους γεωπολιτικούς κινδύνους»
Από τη βαθμίδα «AA-» έπεσε στη βαθμίδα «A+» το αξιόχρεο του Ισραήλ
Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας S&P Global υποβάθμισε σήμερα το αξιόχρεο του δημοσίου του Ισραήλ, από τη βαθμίδα «AA-» στη βαθμίδα «A+», που παρ’ όλ’ αυτά υποδεικνύει πως έχει απολύτως τη δυνατότητα να τηρεί εντός προθεσμιών τις υποχρεώσεις του, εξαιτίας των «αυξημένων γεωπολιτικών κινδύνων».
«Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους, οι οποίοι ήταν ήδη υψηλοί για το Ισραήλ», εξήγησε ο οίκος, που συνόδευσε την υποβάθμιση με αρνητική προοπτική — στοιχείο που αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πιθανή νέα υποβάθμιση του προσεχώς.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.