Άλλη μία γκάφα από τον Μπάιντεν – Μπέρδεψε τη Λωρίδα της Γάζας με την Ουκρανία
Η ανακοίνωση στο Λευκό Οίκο για τις ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας αφορούσε την κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Λευκός Οίκος
Δεν έχουν τέλος οι γκάφες και τα λάθη του Αμερικανού προέδρου που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται άλλα λέει και άλλα να εννοεί.
Την Παρασκευή ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι διέταξε τον στρατό να προχωρήσει σε ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτό τουλάχιστον σχεδίαζε να πει.
Ωστόσο, στις δηλώσεις που έκανε στον Λευκό Οίκο, μπροστά στην πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ο Μπάιντεν ακούγεται να λέει ότι οι ρίψεις θα γίνουν στην Ουκρανία.
Δείτε το βίντεο:
Την κατάσταση έσπευσε να ξεκαθαρίσει αργότερα ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Τζον Κίρμπι, ο οποίος είπε ότι ο πρόεδρος «αναφερόταν στη Γάζα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας