Ο Τζόνσον αποσύρθηκε από συζήτηση που θα είχε με τον Τάκερ Κάρλσον

Ο Τζόνσον αποσύρθηκε από συζήτηση που θα είχε με τον Τάκερ Κάρλσον

Ο Αμερικανός σχολιαστής ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε 1 εκατ. δολάρια – Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, επιμένει η πλευρά του πολιτικού

boris_johnson
Ο Μπόρις Τζόνσον αποσύρθηκε από συζήτηση που θα είχε με τον Αμερικανό ακροδεξιό σχολιαστή Τάκερ Κάρλσον μετά τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, παρά το ότι προηγουμένως είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στην εκδήλωση έναντι αμοιβής 1 εκατ. δολαρίων.

Ο Κάρλσον είναι πρώην παρουσιαστής του Fox News, γνωστός για τις καυστικές επιθέσεις που έχει εξαπολύσει εναντίον του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Πρόσφατα πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας θυελλώδεις αντιδράσεις.

Στο δεξιό ειδησεογραφικό κανάλι Blaze TV αποκάλυψε ότι ο Τζόνσον είχε αρχικά συμφωνήσει να του πάρει συνέντευξη.

Όπως είπε, απηύθυνε την πρόσκληση αφού ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Τζόνσον τον είχε καταγγείλει ως υποχείριο του Κρεμλίνου μετά την αμφιλεγόμενη συνέντευξή του με τον Πούτιν.

Κλείσιμο
Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι ο Τζόνσον είχε ζητήσει 1 εκατ. δολάρια, αλλά αυτό απορρίφθηκε ως αναληθές από την πλευρά του Τζόνσον, που δήλωσε ότι το ποσό προσφέρθηκε από τον Κάρλσον και ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έδινε τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τους Ουκρανούς βετεράνους.

Εξήγησε ότι προσέγγισε τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό και ότι ένα μέλος της ομάδας του Τζόνσον τού είπε «θα σου κοστίσει 1 εκατ. δολάρια» και «μετά θα εξηγήσει τη θέση του για την Ουκρανία».

Ο Κάρλσον πρόσθεσε: «Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν, αλλά ο Πούτιν δεν ζήτησε 1 εκατ. δολάρια».

Ο συνεργάτης απάντησε ότι «Αν βγάζεις χρήματα από έναν πόλεμο, μπορείς να κάνεις τους λογαριασμούς με τον Θεό, γιατί αυτό είναι πραγματικά ανήθικο".

Φαίνεται, όπως σημειώνει ο Guardian, o Τζόνσον αποφάσισε να μην προχωρήσει στη συνάντηση μετά τον θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, για τον οποίο κατηγορήθηκε ευρέως το Κρεμλίνο.

Στη στήλη του στη Daily Mail χαρακτήρισε μάλιστα τον Κάρλσον «προδότη της δημοσιογραφίας» για τη συνέντευξή του με τον Πούτιν δεν έβαλε στη συζήτηση το ζήτημα των βασανιστηρίων και των βιασμών στην Ουκρανία.

Οι ομιλίες και και οι εμφανίσεις είναι μια βασική πηγή εσόδων για τον Τζόνσον μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία το 2022. Μόνο πέρυσι, όπως σημειώνει ο Guardian, είχε αποκομίσει πάνω από 3,5 εκατ. λίρες (πάνω από 4 εκατ. ευρώ).



Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Δημοσιεύθηκε η αναγγελία για τον πρώτο γάμο γυναικών στην Ελλάδα

Κύπρος: Αποσύρθηκε παιδικό βιβλίο από νηπιαγωγείο επειδή «προκαλεί» - Τι απαντούν οι εκδόσεις Διόπτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης