Ρωσικός στρατός: Ανακοίνωσε την ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου με την Ουκρανία
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «μεσολάβησαν για ανθρωπιστικούς λόγους» για να γίνει η ανταλλαγή
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν 100 αιχμαλώτους πολέμου η κάθε πλευρά, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μια και πλέον εβδομάδα μετά μια ανάλογη επιχείρηση που αφορούσε σχεδόν 200 στρατιώτες από κάθε στρατόπεδο.
Σύμφωνα με το υπουργείο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «μεσολάβησαν για ανθρωπιστικούς λόγους» για να γίνει η ανταλλαγή. «Την 8η Φεβρουαρίου, έπειτα από διαπραγματεύσεις, 100 ρώσοι στρατιώτες που κινδύνευαν να πεθάνουν παραμένοντας αιχμάλωτοι επέστρεψαν από έδαφος που ελέγχεται από το καθεστώς του Κιέβου. Σε αντάλλαγμα, παραδόθηκαν 100 αιχμάλωτοι πολέμου των ουκρανικών δυνάμεων», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση