Γερμανία: Επιδρομές της αστυνομίας σε οκτώ κρατίδια εναντίον της εξτρεμιστικής οργάνωσης «Πολίτες του Ράιχ»
Η εξτρεμιστική οργάνωση δεν αναγνωρίζει το υφιστάμενο σύστημα διακυβέρνησης της Γερμανίας
Περίπου 280 αστυνομικοί ερεύνησαν ιδιοκτησίες σε οκτώ γερμανικά κρατίδια, στο πλαίσιο επιχειρήσεων που σχετίζονται με έρευνες σε βάρος της εξτρεμιστικής οργάνωσης «Πολίτες του Ράιχ», πληροφορήθηκε το Γερμανικό Πρακτορείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του DPA, οι ύποπτοι κατηγορούνται για σχηματισμό μιας εγκληματικής οργάνωσης.
Οι «Πολίτες του Ράιχ», Reichsbürger στα γερμανικά, δεν αναγνωρίζουν το υφιστάμενο σύστημα διακυβέρνησης της Γερμανίας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.