Γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε πρόεδρο των ΗΠΑ τον... Μπάρακ Ομπάμα - Δείτε βίντεο

Γκάφα Τραμπ: Αποκάλεσε πρόεδρο των ΗΠΑ τον... Μπάρακ Ομπάμα - Δείτε βίντεο

Οι γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγιναν βούτυρο... στο ψωμί των αντιπάλων του είτε αυτοί βρίσκονται εντός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είτε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Δημοκρατικών

trump_2
Σε μία σειρά από γκάφες έχει υποπέσει το τελευταίο διάστημα ο Ντόναλντ Τραμπ με την πιο πρόσφατη να καταγράφεται το Σαββατοκύριακο όταν και αποκάλεσε τον Μπάρακ Ομπάμα... πρόεδρο των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Κλερμόντ του Νιου Χαμσάϊρ τόνισε ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Όρμπαν κάλεσε τον«πρόεδρο Ομπάμα» να παραιτηθεί και να «αντικατασταθεί από τον Τραμπ». Μόνο που ο Μπάρακ Ομπάμα έχει αποχωρήσει από το Οβάλ γραφείο από το 2016...

«Ο επικεφαλής της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, πολύ ισχυρός στη χώρα του, αλλά και εκτός της χώρας του, τού έπαιρναν συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες και τον ρώτησαν τι θα συμβούλευε τον πρόεδρο Ομπάμα. Ολόκληρος ο κόσμος δείχνει να εκρήγνυται απ’ έξω και εκ των έσω. Είπε “είναι πολύ απλό, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να τον αντικαταστήσουν με τον πρόεδρο Τραμπ, που κρατούσε ασφαλή τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. 


Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Τραμπ είχε μπερδέψει τον Βίκτορ Όρμπαν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς τον αποκάλεσε «ηγέτη της Τουρκίας». Οι γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγιναν βούτυρο... στο ψωμί των αντιπάλων του είτε αυτοί βρίσκονται εντός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είτε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Δημοκρατικών.

Είναι ενδεικτικό ότι το επιτελείο του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρόν Ντε Σάντις, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το Χ - πρώην Twitter - προκειμένου να προβάλλει τις γκάφες του Τραμπ. 

Από την πλευρά τους οι Δημοκρατικοί και ειδικότερα το επιτελείο Μπάιντεν - Χάρις έκανε αναδημοσίευση από τον λογαριασμό του DeSantis War Room ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Τραμπ να κάνει αναφορά στην Σίου Σίτι της Αϊόβα, αποκαλώντας την «Σιου Φολς» της Ντακότα. Μάλιστα όταν ανέβηκε στο βήμα ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αϊόβα έσπευσε να τον διορθώσει. 

Παράλληλα το επιτελείο Ντε Σάντις ανάρτησε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύει τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο με τον πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα Τζεμπ Μπους. Το συγκεκριμένο ατόπημα του Τραμπ έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σάμερβιλ της νότιας Καρολίνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κούγιας έκανε αναπαράσταση του επεισοδίου της Βατίδου: Την οδήγησε στα κατσάβραχα και την έβριζε χυδαία (βίντεο)

Washington Post: Η Χαμάς είχε και «δεύτερο σχέδιο επίθεσης» αν πετύχαινε απόλυτα η εισβολή της 7ης Οκτωβρίου


Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά, για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης