Από το Fox News στη ρωσική τηλεόραση ο Τάκερ Κάρλσον

Από το Fox News στη ρωσική τηλεόραση ο Τάκερ Κάρλσον

Ο Κάρλσον είχε την υψηλότερη τηλεθέαση στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση και ήταν «αγαπημένος» παρουσιαστής του Ντόναλντ Τραμπ

tucker_carlson
Τρέιλερ για εκπομπή που θα κάνει το Σαββατοκύριακο ο πρώην δημοσιογράφος του Fox News Τάκερ Κάρλσον πρόβαλε το κρατικό ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 24.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν διευκρίνισε αν η εκπομπή θα περιλαμβάνει πρωτότυπο περιεχόμενο ή θα είναι μετάφραση των τακτικών αγγλόφωνων βίντεο του στο X, ούτε όμως και πότε θα μεταδοθεί η εκπομπή.

Ο Κάρλσον εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά το Fox News τον περασμένο Απρίλιο, όταν ήρθαν στην επιφάνεια οι ακραίες απόψεις του ήταν γνωστές.

Κλείσιμο


Στη διαφήμιση, όπως αναφέρει το BBC, ο Κάρλσον ακούγεται να λέει τη λέξη «Ρωσία» από αποσπάσματα από πολλές παλαιότερες εκπομπές. Καταλήγει και με πλάνα που τον δείχνουν να λέει τη λέξη «24». Στην οθόνη φαίνεται το μήνυμα «Ο υψηλού προφίλ Αμερικανός παρουσιαστής περνάει σε άλλο επίπεδο. Εδώ».

Ο Κάρλσον, όταν εργαζόταν στο Fox News, είχε την υψηλότερη τηλεθέαση στην καλωδιακή τηλεόραση χάρη στο βραδινό πολιτικό talk show που παρουσίαζε μεταξύ 2016 και 2023.

Οι εκπομπές του συχνά καθόριζαν την ατζέντα των συντηρητικών και, κατ' επέκταση, του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Μιλούσε συχνά για θέματα όπως η μετανάστευση, η εγκληματικότητα και η σεξουαλικότητα, όπως και την «ιδεολογία των woke».

Τακτικές ήταν και οι αναφορές στον Ντόναλντ Τραμπ, περισσότερο από την εποχή που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά την αποχώρησή του από το Fox News, άρχισε εκπομπή στο Twitter.



Ειδήσεις σήμερα

«Ξεπαγώνει» η πώληση των F-35 στην Ελλάδα

Συνελήφθη διοικητής αστυνομικού τμήματος στην Ίο - Ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου

«Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» δήλωσε ο Κασσελάκης από την Καβάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης