BBC: Δεύτερη καταγγελία για τον παρουσιαστή - «Με πίεζε να συναντηθούμε»

BBC: Δεύτερη καταγγελία για τον παρουσιαστή - «Με πίεζε να συναντηθούμε»

Ο δεύτερος καταγγέλλων ή καταγγέλλουσα, ηλικίας 20-25 ετών, αποκάλυψε στο BBC ότι ήρθε για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών

bbc-skandalo
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή παρουσιαστή του BBC ο οποίος ζητούσε πορνογραφικές εικόνες από έφηβο. Με το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να ασκεί κριτική στο δίκτυο ενημέρωσης για τη στάση του, καταλογίζοντάς του «αργά αντανακλαστικά», ακόμη ένα νεαρό άτομο κατηγορεί τον παρουσιαστή του BBC.

Μετά το 17χρονο άτομο, το οποίο φέρεται να χρημάτιζε ο παρουσιαστής για να του στέλνει φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, έρχεται και δεύτερη καταγγελία για απειλητικά και εκβιαστικά μηνύματα.

Ο δεύτερος καταγγέλλων ή καταγγέλλουσα, ηλικίας 20-25 ετών, αποκάλυψε στο BBC ότι ήρθε για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ο παρουσιαστής φέρεται αρχικά να προσέγγισε το νεαρό άτομο ανώνυμα. Στη συνέχεια, αφού αποκάλυψε την ταυτότητά του, άρχισε να ασκεί πίεση στο καταγγέλλοντα να συναντηθούν, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Κλείσιμο
Όταν ο δεύτερος υπονόησε σε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα ότι είχε επαφή με παρουσιαστή του BBC και ότι ίσως τον κατονόμαζε δημοσίως, εκείνος απάντησε με υβριστικά μηνύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονομικό νομοσχέδιο: Όλοι οι νέοι μισθοί στο δημόσιο - Στα €1.476 το μέσο ετήσιο όφελος, δείτε παραδείγματα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα ζωγράφιζε και τον εαυτό της κοντά στις νεκρές αδελφές της», κατέθεσε ψυχολόγος

Αυτά είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο: Πρώτο το ΜΙΤ - Καλύτερο ελληνικό το ΕΜΠ στην 347η θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης