Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Λευκός Οίκος χαιρετίζει παράταση της συμφωνίας για τα σιτηρά
«Αποφασίστηκε να παραταθεί η συμφωνία για τα σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα για δύο ακόμη μήνες» δήλωσε νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος
Η παράταση κατά δύο μήνες της συμφωνίας για τις εξαγωγές των ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας είναι «καλό πράγμα», σχολίασε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος εκτίμησε ωστόσο ότι «ο κόσμος πρέπει να είναι βέβαιος ότι αυτή η οδός θα είναι εκεί σε μόνιμη βάση», κατηγορώντας τη Ρωσία ότι «κρατά όμηρο» τη συγκεκριμένη συμφωνία που έχει καθοριστική σημασία για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.