Ρωσικές δυνάμεις περικυκλώνουν το Μπαχμούτ και μάχονται για να πάρουν τον έλεγχο αυτοκινητοδρόμου που συνδέει την πόλη με τη γειτονική Τσάσιβ Γιαρ, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος, διορισμένος από τη Ρωσία, στην ανατολική Ουκρανία.
«Το Μπαχμούτ είναι τώρα επιχειρησιακά περικυκλωμένο, οι δυνάμεις μας σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την πόλη», δήλωσε ο Γιαν Γκάγκιν, σύμβουλος του υψηλόβαθμου, διορισμένου από τη Ρωσία, αξιωματούχου Ντένις Πουσίλιν.
«Τώρα είναι σε εξέλιξη μάχες για τον έλεγχο του αυτοκινητοδρόμου Τσάσιβ Γιαρ-Μπαχμούτ», ανέφερε ο Γκάγκιν στην κρατική τηλεόραση.
Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διασταυρώσει από ανεξάρτητη πηγή τα όσα δήλωσε ο Γκάγκιν.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους