Τσελίκ: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές στην Τουρκία
Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του AKP μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφορικά με το πότε οι Τούρκοι θα κληθούν στις κάλπες
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Τουρκία όπως τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του AKP Ομέρ Τσελίκ.
Πιο συγκεκριμένα όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πότε θα γίνουν οι εκλογές είπε ότι «είναι προγραμματισμένες για τις 18 Ιουνίου. Ωστόσο, γίνεται αξιολόγηση λόγω προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, δεδομένου ότι οι πολίτες μας μπορεί να ταξιδεύουν. Φυσικά, δεν πρόκειται για αξιολόγηση που θα οδηγούσε στην απόφαση για πρόωρες εκλογές, αλλά για μία μικρή μετάθεση της ημερομηνίας προς τα πίσω. Θα σας ενημερώσω, όταν υπάρξει οριστική απόφαση».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.