Ρωσία: Ο επικεφαλής της Aeroflot ζητά «κρατικό προστατευτισμό» για τις αεροπορικές εταιρείες
Οι αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας δέχθηκαν πλήγμα από τις κυρώσεις των Δυτικών μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Στήριξη του ρωσικούαεροπορικού τομέα από την κυβέρνηση ζήτησε ο επικεφαλής της Aeroflot από την κυβέρνηση, προκειμένου να «ισοζυγίσει τα συμφέροντα» των ρωσικών και ξένων αεροπορικών εταιριών.
Σε συνέντευξή του στον ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο RBC που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Aeroflot Σεργκέι Αλεξαντρόφσκι είπε πως είναι «σημαντικό το κράτος να ισοζυγίσει τα συμφέροντα των ρωσικών και διεθνών αερομεταφορέων. Επειδή είναι προφανές πως οι ξένοι αερομεταφορείς έχουν τώρα πολύ περισσότερες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα σε αυτές τις συνθήκες».
Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρίες σταμάτησαν να πετούν στους περισσότερους προορισμούς στο εξωτερικό μετά την επιβολή κυρώσεων από χώρες της Δύσης, περιλαμβανομένων απαγορεύσεων σε ρωσικούς αερομεταφορείς, από την εισβολή στην Ουκρανία. Οι πτήσεις προς την Τουρκία και χώρες της Μέσης Ανατολής που είναι δημοφιλείς για τους Ρώσους τουρίστες παρέμειναν.
Ο Αλεξαντρόφσκι δήλωσε πως ανταγωνιστικές αεροπορικές εταιρίες, περιλαμβανομένων των Turkish Airlines και των Emirates, επωφελήθηκαν πιο πολύ από την κατάσταση και ζήτησε κάποιου βαθμού «κρατικό προστατευτισμό» προκειμένου να διασφαλιστεί ο εγχώριος αεροπορικός τομέας.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς