ΗΠΑ: Σάλος με τη μητέρα που πετάει φαγητό στο μωρό της για φάει στο πάτωμα - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Σάλος με τη μητέρα που πετάει φαγητό στο μωρό της για φάει στο πάτωμα - Δείτε βίντεο

«Κάποιες φορές όταν είμαι άρρωστη, μου αρέσει να ταΐζω το μωρό μου τα μικρά του σνακ σαν να ήταν κοτόπουλο» λέει η μητέρα που πετάει δημητριακά στο παιδί της

ezgif_com-gif-maker
Αρκετές αντιδράσεις έφερε το βίντεο που ανάρτησε μια μητέρα στο TikTok δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο ταΐζει το παιδί της όταν είναι άρρωστη. 

«Κάποιες φορές όταν είμαι άρρωστη, μου αρέσει να ταΐζω το μωρό μου τα μικρά του σνακ σαν να ήταν κοτόπουλο», είπε η μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ. «Το λατρεύει», υποστήριξε. Στα βίντεό της, που έχουν μαζέψει πάνω από 4,5 εκατομμύρια θεάσεις, η Ρακέλ Τόλμαν, όπως ονομάζεται η μητέρα, πετάει δημητριακά στο χαλί και το παιδί της τα τρώει σαν να ήταν κάποιο ζώο σε φάρμα.

«Το βρίσκω εξευτελιστικό και αηδιαστικό», ξέσπασε κάποιος στα σχόλια. «Άρρωστη ή όχι, ποτέ δεν θα φερόμουν στο παιδί μου με τέτοια ασέβεια», λέει ένα άλλο σχόλιο.
 

«Τι στο… αυτό είναι τόσο βρώμικο. Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε ένα παιδί», επεσήμανε ένας τρίτος. Πολλοί κατηγόρησαν την μητέρα ότι συμπεριφέρεται στο μωρό της σαν να είναι σκύλος ή «περιστέρι σε πάρκο».

Ορισμένοι πάντως την υποστήριξαν και μάλιστα κάποιοι είπαν πως κάνουν το ίδιο πράγμα με τα δικά τους παιδιά. «Κι εγώ το κάνω αυτό. Του πετάω το φαγητό στο παρκοκρέβατο και εκείνο μπουσουλάει», είπε μια μαμά στα σχόλια.
 

Κλείσιμο
«Κάθομαι εδώ με το 8 μηνών παιδί μου ενώ το 2 ετών κοιμάται και απλώς της πετάω φαγητό για να τη διασκεδάσω όταν δεν αισθάνομαι καλά. Το λατρεύει», είπε μια άλλη μαμά.

«Ο γιος μου πατάει το σνακ του και μετά τρώει τα κομματάκια από το πάτωμα», αποκάλυψε μια τρίτη.

Μάλιστα, μια από τις υποστηρίκτριες της συγκεκριμένης πρακτικής υποστήριξε ότι το να τρώνε τα μωρά από το πάτωμα τα βοηθάει στην…ανάπτυξή τους: «Κάνει καλό γιατί μπουσουλάει, πιάνει τα μικρά κομματάκια φαγητού, βλέπω πολλά καλά πράγματα», έγραψε.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα κατά εταιρείας του Έλον Μασκ για βασανισμό ή άσκοπη θανάτωση ζώων σε πειράματα!

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - Αυτοψία στο σχολείο

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης