Κορεάτισσα youtuber παρενοχλήθηκε σε live streaming στην Ινδία - Βίντεο

Κορεάτισσα youtuber παρενοχλήθηκε σε live streaming στην Ινδία - Βίντεο

«Όταν οι άνθρωποι λένε όχι, πρέπει να το καταλαβαίνεις αυτό ως όχι, αλλά προφανώς αυτός δεν το κατάλαβε καθόλου», είπε η νεαρή κοπέλα

Koreatissa_Youtuber
Μια Κορεάτισσα youtuber που έκανε live streaming στη Βομβάη της Ινδίας παρενοχλήθηκε από δύο άνδρες σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Η Hyojeong Park, γνωστή ως Mhyochi, περπατούσε προς το ξενοδοχείο της στο Khar αργά το βράδυ όταν ένας άνδρας έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό της 24χρονης και τη φίλησε στο μάγουλο.

Ένας από τους άνδρες φώναξε «σ' αγαπώ», κάτι που εκείνη αγνόησε.

Οι άνδρες της ζήτησαν τον αριθμό τηλεφώνου της και ένας από αυτούς φάνηκε να πιάνει το χέρι της Mhyochi και να την τραβάει προς μια μοτοσικλέτα. Εκείνη αντιστάθηκε. «Πού πάμε;» ρώτησε. «Όχι, όχι, όχι», είπε στη συνέχεια.

Δύο άνδρες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Mobeen Chand Mohammad Shaikh και Mohammad Naqeeb Sadrealam Ansari, κατηγορήθηκαν για παρενόχληση από την αστυνομία της Βομβάης.

«Με ακολούθησαν οι κατηγορούμενοι στο ξενοδοχείο και όταν μου ζήτησαν τον αριθμό του κινητού μου, τους έδωσα έναν ψεύτικο για να ξεφύγω από την κατάσταση», είπε η Mhyochi στο India Today.

«Ήμουν αρκετά σοκαρισμένη. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην κλιμακώσω την κατάσταση και προσπάθησα να φύγω. Όμως εκείνος με άρπαξε από τον καρπό και με έσυρε μέχρι τη μοτοσικλέτα του».

Κλείσιμο


Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, την έσωσε κάποιος που παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση το βίντεο και για καλή της τύχη βρισκόταν σε κοντινή απόσταση μαζί με έναν φίλο του. Αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους δύο σωτήρες της, τον Aditya και τον Atharva, με τους οποίους γευμάτισε μαζί.

India


Η Mhyochi είπε ότι ήταν το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία και την είχαν προειδοποιήσει ότι δεν ήταν ασφαλές μέρος για σόλο γυναίκες ταξιδιώτες.

«Αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο... Δεν θέλω οι άνθρωποι να σκεφτούν ή να ενοχοποιήσουν ότι αυτό συνέβη επειδή είναι η Ινδία. Γνώρισα πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου. Αυτό είναι απλώς ένα ατυχές περιστατικό».

Η ίδια δήλωσε για το περιστατικό: «Όταν οι άνθρωποι λένε όχι, πρέπει να το καταλαβαίνεις αυτό ως όχι, αλλά προφανώς αυτός δεν το κατάλαβε καθόλου».

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό όταν το βίντεο έγινε viral στο Twitter, αναφέρει η Hindustan Times.

Η Mhyochi εξήγησε αργότερα γιατί δεν κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό: «Δεν είχα την ψυχραιμία να πάω στο αστυνομικό τμήμα μετά το περιστατικό, επειδή ήταν μεσάνυχτα. Ένιωθα απαίσια».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα - Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης