Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε τον θάνατο του αρχηγού του
Νέος «χαλίφης» ορίστηκε ο Αλ-Κουράσι
Ο ηγέτης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ο Ιρακινός Αμπού αλ-Χασάν αλ-Χασέμι αλ-Κουράσι σκοτώθηκε, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης σε ηχογραφημένο μήνυμα που ανάρτησε στο κανάλι Telegram.
Η οργάνωση επέλεξε τον Αμπού αλ-Χουσέιν αλ-Χουσεϊνί αλ-Κουράσι ως διάδοχό του, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Το Ισλαμικό Κράτος, που ηττήθηκε στο Ιράκ και τη Συρία, ανακοίνωσε τον θάνατο του αρχηγού του διευκρινίζοντας ότι αυτός σκοτώθηκε "πολεμώντας τους εχθρούς του Θεού".
Στο ηχογραφημένο μήνυμα, ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι ο νέος "χαλίφης των μουσουλμάνων" είναι ο Αλ-Κουράσι.
Ο αλ-Κουράσι αναφέρεται στη φυλή του Προφήτη Μωάμεθ, της οποίας πρέπει να είναι απόγονος ο αυτοαποκαλούμενος "χαλίφης".
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία