Κανείς δεν ξέρει το γιατί, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς...
Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας 50χρονος άνδρας από την Κίνα, ο οποίος συμμετέχει σε μαραθώνιους εδώ και αρκετά χρόνια καπνίζοντας κατά τη διάρκεια της κούρσας!
Ο «Θείος Τσεν» ή ο «Αδερφός που καπνίζει», όπως τον έχουν ονομάσει στην Κίνα, κατάφερε μάλιστα να βελτιώσει τους χρόνους του συγκριτικά με τους δύο τελευταίους μαραθώνιους τους οποίους ολοκλήρωσε με ένα τσιγάρο στο στόμα. Για την ακρίβεια, έχοντας καπνίσει τουλάχιστον ένα πακέτο, με ΜΜΕ του εξωτερικού να αναφέρουν πως δεν... ξεχαρμάνιασε απλώς, αλλά έτρεχε σβήνοντας το ένα και ανάβοντας το άλλο!
Ο 50χρονος είχε στέψει την προσοχή πάνω του το 2018 όταν τερμάτισε με χρόνο 3 ώρες και 36 λεπτά, αλλά και την επόμενη χρονιά (2019) τερματίζοντας σε 3 ώρες και 32 λεπτά. Φέτος, και μάλιστα μετά από τις σκληρές καραντίνες που πέρασαν στην Κίνα, ο Τσεν τα πήγε ακόμη καλύτερα περνώντας τη γραμμή του τερματισμού μετά από 3:28:45!
Στον μαραθώνιο συμμετείχαν περίπου 1.500 άτομα, με εκείνον να παίρνει την 574η θέση. Βούτυρο στο ψωμί του τα 42 χιλιόμετρα, μιας και σύμφωνα με υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο μπορεί να τρέξει άνετα για 12 ώρες.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.