Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στην Ιταλία, ότι ήταν μια «δημοκρατική επιλογή» τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας της Γαλλίας και της Ιταλίας.
«Ο ιταλικός λαός έκανε μια δημοκρατική και κυρίαρχη επιλογή. Την σεβόμαστε», ανέφερε σε δήλωση που απέστειλε το Ελιζέ. «Ως γείτονες και φίλοι, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί», πρόσθεσε ο Μακρόν.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.