Νέα Υόρκη: Η στιγμή της πτώσης γερανού σε αυτοκίνητο - Από θαύμα γλίτωσε η 22χρονη οδηγός

Νέα Υόρκη: Η στιγμή της πτώσης γερανού σε αυτοκίνητο - Από θαύμα γλίτωσε η 22χρονη οδηγός

Η 22χρονη είπε στους διασώστες ότι αν το αυτοκίνητό της είχε σταμτήσει λίγα εκατοστά πιο μπροστά, τότε ο γερανός θα την είχε σκοτώσει

geranos
Τύχη-βουνό είχε μια 22χρονη γυναίκα στην Νέα Υόρκη η οποία γλίτωσε με ελαφρά τραύματα όταν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε ένας γερανός.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Μπρονξ την Τρίτη (20/09) την ώρα που η 22χρονη Ντανιέλ Κρουζ περίμενε σε μια διασταύρωση πηγαίνοντας στο κολλέγιό της.΄

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης του γερανού στο αυτοκίνητο με την νεαρή κοπέλα να περιγράφει ότι πρώτα τον είδε να γκρεμίζει μια κολώνα φωτισμού περιμένοντας ότι το επόμενο «θύμα» θα ήταν το αυτοκίνητό της.

Woman narrowly escapes with her life after crane-like structure falls on her car in Bronx


«Συνέβη και αργά και συνάμα γρήγορα, σαν να ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί πριν να δω την κολώνα να γκρεμίζεται. Ο γερανός που έπεσε στο αυτοκίνητο διέλυσε το παρμπρίζ και βούλιαξε τον ουρανό. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με χτυπήσει στο κεφάλι» δήλωσε στο ABC7 η 22χρονη.

Κλείσιμο
Η ίδια είπε στους διασώστες ότι αν το αυτοκίνητό της είχε σταμτήσει λίγα εκατοστά πιο μπροστά, τότε θα είχε χάσει τη ζωή της.

«Ο ήχος της πρόσκρουσης μου θύμισε τον ήχο από το World Trade Center. Καθόμουν εκεί όταν ξαφνικά είδα τον γερανό να πέφτει σαν σε ταινία. Ευτυχώς η γυναίκα ήταν καλά» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με την New York Daily News ο γερανός που βρισκόταν στην καρότσα φορτηγού έσπασε την ώρα που σήκωνε οικοδομικά υλικά σε ένα 11οροφο κτήριο με πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν συνολικά 29 εργάτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης «σηκώνει το γάντι» στον Ερντογάν, αλλά επιμένει σε ανοικτούς διαύλους με Άγκυρα

House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία

Ρωσία: Επιμένει στον πυρηνικό εφιάλτη ο Πούτιν – Συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος» των νέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης