Νέα Ζηλανδία: Νεαρός που απατούσε την κοπέλα του, προδόθηκε on air σε ραδιοφωνική εκπομπή

Νέα Ζηλανδία: Νεαρός που απατούσε την κοπέλα του, προδόθηκε on air σε ραδιοφωνική εκπομπή

Ακροάτρια αποφάσισε να καλέσει στην αγαπημένη της ραδιοφωνική εκπομπή και να οργανώσουν μαζί ένα σχέδιο

cheat
Μία εκπομπή- «παγίδα» σχεδίασαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί στη Νέα Ζηλανδία προκειμένου να βοηθήσουν μία κοπέλα να ανακαλύψει εάν το αγόρι της την απατάει.


Μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τον σύντροφο της, η ανώνυμη ακροάτρια είχε βάσιμες υποψίες πως εκείνος είχε συνάψει παράλληλη σχέση. Μάλιστα όλες οι υποψίες συγκεντρώνονταν στο πρόσωπο μίας συγκεκριμένης κοπέλας, συναδέλφου του νεαρού.


Έτσι η ακροάτρια αποφάσισε να καλέσει στην αγαπημένη της ραδιοφωνική εκπομπή και να οργανώσουν μαζί ένα σχέδιο ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα.



Το βασικό σχέδιο για «ψαρέψουν» τον νεαρό ήταν το εξής: Η παρουσιάστρια Sharyn υποδύθηκε πως είναι μία φίλη της κοπέλας, για την οποία υπήρχαν υποψίες πως αποτελεί το τρίτο πρόσωπο.


Με την πρόφαση πως θέλει να οργανώσει μία έκπληξη για τα γενέθλια της φίλης της, πήρε τηλέφωνο τον νεαρό και του πρότεινε να συμμετάσχει στη διοργάνωση. Άρχισε να κάνει διάφορες γενικές ερωτήσεις και να προτείνει ιδέες για την υποτιθέμενη έκπληξη.


Ο νεαρός απαντούσε πρόθυμα στις ερωτήσεις ενώ συμφωνούσε να βοηθήσει στην οργάνωση του πάρτι.


Στην πορεία της συζήτησης ακολούθησαν μερικές πιο προσωπικές ερωτήσεις που αφορούσαν το είδος της σχέσης του ύποπτου ζευγαριού όπως αν είναι απλώς καλοί φίλοι ή κάτι παραπάνω από αυτό. Ο νεαρός ήταν αμήχανος και αρχικά «μάσησε» τα λόγια του.


Κλείσιμο
Και ενώ η συζήτηση γινόταν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, ο νεαρός μη γνωρίζοντας προφανώς πως η σύντροφος του βρίσκεται στη γραμμή και τον ακούει, πολύ γρήγορα παραδέχτηκε πως βγαίνει με την κοπέλα και πως η σχέση τους δεν είναι απλώς φιλική, απαντώντας χαρακτηριστικά στην ερώτηση τη Sharyn ως εξής: «Υποθέτω πως ναι, είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι».

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί  Sharyn και Jayden

sharyn-zilandia



Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η ραδιοφωνική παραγωγός Sharyn δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να φωνάζει στο νεαρό. «Όταν κανονίζετε ραντεβού, το σημειώνεις και στην ατζέντα της κοπέλας σου εκτός από τη δικιά σου;» τον ρώτησε και μετά πρόσθεσε: «Απλά αναρωτιέμαι αν η κοπέλα σου είναι σύμφωνη με το να είσαι σε σχέση με άλλες κοπέλες»


Ο νεαρός γέλασε αμήχανα και προσπάθησε να μαζέψει τα λόγια του, κατηγορώντας την παρουσιάστρια πως τον μπερδεύει με άλλον ενώ εκείνη απευθύνθηκε στη κοπέλα του που βρισκόταν στην άλλη γραμμή λέγοντας της «λυπάμαι πολύ».


Η κοπέλα ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας «Ήξερα πως πιθανότατα είναι αλήθεια αλλά είναι λίγο ανατριχιαστικό να το ακούς».


Το βίντεο από την άβολη αυτή συνομιλία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε στους χρήστες ανάμεικτα συναισθήματα όπως γέλιο αλλά και θυμό, ενώ οι περισσότεροι ένιωσαν άσχημα για την κοπέλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης