Ο κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι δήλωσε σήμερα ότι η Νότια Σινική Θάλασσα δεν πρέπει να γίνει «πάρκο για σαφάρι» χωρών από άλλες περιοχές του κόσμου, ούτε «αρένα μάχης» και ανταγωνισμού των μεγάλων δυνάμεων.
Τα ζητήματα στη Νότια Σινική Θάλασσα πρέπει να αφεθούν να τα χειριστούν τα κράτη της περιοχής, πρόσθεσε ο επικεφαλής της κινεζικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια ψηφιακού σεμιναρίου με την ευκαιρία της 20ής επετείου από την υπογραφή της Διακήρυξης για τον Κώδικα Συμπεριφοράς των Μερών για τα Προβλήματα της Νότιας Σινικής Θάλασσας (2002) από τα κράτη μέλη της Ένωσης Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) και το Πεκίνο.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.