Πόλεμος στην Ουκρανία: Φήμες ότι η ερωμένη του Πούτιν Καμπάεβα έχει δύο σπίτια στην Τουρκία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φήμες ότι η ερωμένη του Πούτιν Καμπάεβα έχει δύο σπίτια στην Τουρκία

Η Καμπάεβα φέρεται να διαθέτει κατοικίες στη νότια Τουρκία  και στην Κωνσταντινούπολη - Στην 39χρονη έχουν επιβληθεί κυρώσεις από Ε.Ε, Βρετανία και Καναδά 

putin
Όσο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Ρώσο πρόεδρο και η Δύση διευρύνει την πολιτική των κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Όπως γράφει η Daily Mail, φημολογείται ότι η 39χρονη χρυσή ολυμπιονίκης, Αλίνα Καμπάεβα, κατέχει δύο πολυτελείς οικίες στην Τουρκία.  

Συγκεκριμένα, η Καμπάεβα φέρεται να κατέχει σπίτι στα νότια της Τουρκίας και στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον 62χρονο Ισραηλινό επιχειρηματία - γεννημένο στη Ρωσία - Λεονίντ Νεβζλίν, πρώην συνιδρυτή της πετρελαϊκής εταιρείας Yukos και αντίπαλο του Πούτιν, η απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων έγινε με τη βοήθεια συνεργάτη του Ταγίπ Ερντογάν.

kab3
kab4
kab5


Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή, κυριαρχεί η φήμη ότι η Καμπάεβα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών του Ρώσου προέδρου τα οποία όμως δεν έχει αναγνωρίσει ο τελευταίος. 

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες που θέλουν τον Ερντογάν να διέθεσε μέλη της φρουράς του για την προστασία της ερωμένης του Πούτιν. 

Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν επιβληθεί κυρώσεις στην Καμπάεβα από Βρετανία, ΕΕ και Καναδά. 

Από την Ελβετία στην Αγία  Πετρούπολη η Αλίνα Καμπάεβα η για να θαυμάσει έργα τέχνης

Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα έχει η ανεπίσημη «Πρώτη Κυρία» της Ρωσίας, Αλίνα Καμπάεαβα, καθώς ο φακός την απαθανάτισε να θαυμάζει τους πίνακες στο Κρατικό Ρωσικό Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως αναφέρει η η γερμανική εφημερίδα «Bild», η 39χρονη ερωμένη του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, εθεάθη στο μουσείο να θαυμάζει από κοντά τα έργα της αναμνηστικής Έκθεσης του Μιχαήλ Βρούμπελ. 

Από την έναρξη του πολέμου του Πούτιν στην Ουκρανία, η Καμπάεβα φέρεται να έχει απομονωθεί στα ελβετικά βουνά σε υπερπολυτελές σαλέ, ωστόσο, όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες, επισκέπτεται που και που την πατρίδα της.

Κατά την επίσκεψή της στο μουσείο στις 11 Ιουνίου, η σύντροφος του 69χρονου Πούτιν ήταν ντυμένη casual.
Φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια, τζιν παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και ένα γαλάζιο σακάκι.

Το σύνολό της περιλάμβανε και μία τσάντα Valentino, αξίας περίπου 5.000 ευρώ.


kabaeva


Όπως επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα, οι φωτογραφίες της ερωμένης του Ρώσου προέδρου δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο της Αγίας Πετρούπολης «Fontanka.ru», ο οποίος επίσης λειτουργεί ως εργαλείο προπαγάνδας του Κρεμλίνου.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής φέρεται να έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Ρώσο ηγέτη.
Στη χώρα της το «κορίτσι -λάστιχο» (όπως είναι το παρατσούκλι της) είναι ιδιαίτερη αγαπητή.

Από το 2014, η επίσημη ερωμένη του Πούτιν είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στον όμιλο ΜΜΕ «National Media Group», το οποίο ακολουθεί τη «γραμμή» του Κρεμλίνου.

Η σχέση τους ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ενώ ο Πούτιν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, Λιουντμίλα.
Το ζευγάρι χώρισε το 2014.

Το πρώτο παιδί του Πούτιν και της Καμπάεβα λέγεται ότι γεννήθηκε προτού βγει το διαζύγιο του Ρώσου προέδρου.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δεν αρνείται τη σχέση του με την Καμπάεβα, αλλά ούτε και την επιβεβαιώνει.




Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης