Ο ουκρανικός στρατός επιβεβαίωσε τον θάνατο ανώτερου αξιωματικού των φιλορώσων αυτονομιστών στο πεδίο της μάχης, πληροφορία που μεταδόθηκε από τη ρωσική κρατική τηλεόραση χθες Κυριακή.
Ο διοικητής της 1ης στρατιάς της αυτοανακηρυγμένης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, ο υποστράτηγος Ρομάν Κουτούζοφ, «αποναζιστοποιήθηκε και αποστρατιωτικοποιήθηκε επισήμως», σχολίασε σαρκαστικά η υπηρεσία Τύπου του ουκρανικού στρατού χθες βράδυ, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Ουκραΐνσκα Πράβντα.
Ο υποστράτηγος Κουτούζοφ φέρεται να σκοτώθηκε ενώ ηγείτο σε επίθεση εναντίον χωριού κοντά στην πόλη Ποπάσνα, στην περιφέρεια Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Νωρίτερα, το ουκρανικό επιτελείο ανέφερε ότι ο εχθρός αναγκάστηκε να υποχωρήσει αφού υπέστη «μεγάλες απώλειες».
Το Κίεβο διατεινόταν πρόσφατα ότι δυνάμεις του σκότωσαν τουλάχιστον επτά στρατηγούς της Μόσχας αφότου άρχισε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία την 24η Φεβρουαρίου. Τουλάχιστον δύο αποδείχθηκε αργότερα πως είναι στη ζωή. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει επιβεβαιώσει τέσσερις θανάτους ανώτερων αξιωματικών.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.