Πόλεμος στην Ουκρανία - Ηχητικό ντοκουμέντο: «Καθαρίστε τους όλους! Δεν με νοιάζει αν φοράνε πολιτικά» ακούγεται να λέει Ρώσος διοικητής

Πόλεμος στην Ουκρανία - Ηχητικό ντοκουμέντο: «Καθαρίστε τους όλους! Δεν με νοιάζει αν φοράνε πολιτικά» ακούγεται να λέει Ρώσος διοικητής

Στο ίδιο ηχητικό απόσπασμα, ένας άλλος Ρώσος στρατιώτης ακούγεται να λέει ότι οι αντίπαλοι είναι πολύ περισσότεροι και πως οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν υποστήριξη από τη Μόσχα: «Είναι 150.000 κι εμείς 3.000, γαμώτο! Μας έχουν περικυκλώσει»!

mariupol_civilians
Ένας Ρώσος στρατιωτικός διοικητής ακούγεται να δίνει εντολή στους στρατιώτες του να πυροβολήσουν και να εξοντώσουν Ουκρανούς πολίτες κοντά στη Μαριούπολη, σε ηχητικό ντοκουμέντο που περιήλθε στην κατοχή του Κιέβου από υποκλοπή ενδοεπικοινωνίας.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασαν οι «Times» και κατέγραψαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, ένας στρατιώτης, που δεν κατονομάζεται, ακούγεται να λέει: «Δυο άνθρωποι βγαίνουν από το δασάκι, φοράνε πολιτικά ρούχα». Λέει επίσης ότι βλέπει ένα όχημα, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει αν είναι πολιτικό ή στρατιωτικό.

«Καθαρίστε τους όλους!» ακούγεται να φωνάζει ο διοικητής του, λέγοντας ότι δεν έχει σημασία αν είναι άμαχοι ή όχι. «Όλους!» επαναλαμβάνει, για να πάρει την απάντηση του στρατιώτη: «Ελήφθη».

Russian troops heard being ordered to ‘slay’ civilians: ‘F–king kill them all!’


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, το περιστατικό πιστεύεται ότι έλαβε χώρα σε ένα χωριό κοντά στη Μαριούπολη.

Κλείσιμο
Στο ίδιο ηχητικό απόσπασμα, ένας άλλος Ρώσος στρατιώτης ακούγεται να... παραπονιέται ότι οι αντίπαλοι είναι πολύ περισσότεροι και πως οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν υποστήριξη από τη Μόσχα.

«Είναι 150.000 στρατιώτες!» ακούγεται να λέει για τους Ουκρανούς, για να προσθέσει: «Κι εμείς είμαστε μόλις 3.000... Είναι στα αριστερά μας, στα δεξιά μας, μας περικυκλώνουν, γαμώτο! Είναι τόσο πολλοί κι εμείς τόσο λίγοι. Δεν έχουμε υποστήριξη, δεν έχουμε αεροπορία, δεν έχουμε τίποτα!».

Ειδήσεις σήμερα:

Φαβορί ο Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, αν και η Λεπέν τον πλησιάζει επικίνδυνα - Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά τους

Τασούλας: Δέκα λεπτά πριν από την ομιλία Ζελένσκι μάθαμε για την παρέμβαση των μαχητών

Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης