Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της

Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της

«Η επικοινωνία έχει διακοπεί από τη δεύτερη ημέρα της κράτησης και μετά. Δεν το περίμενε», δήλωσε στον Alpha λίγο μετά τη συνάντησή τους ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος

roylapispi
Την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη ούσα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, επισκέφθηκε σήμερα ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η 33χρονη που διανύει την τρίτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών αναμένεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj3zu8sgpm9t)


Η ίδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε χθες παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της 9χρονης κόρης τους και σήμερα μετέβη εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει.

«Δεν έχει κάτι περισσότερο να σχολιάσει πέρα από την απογοήτευσή της. Προσδοκούσε ηθική υποστήριξη δεν την έχει. Η επικοινωνία έχει διακοπεί από τη δεύτερη ημέρα της κράτησης και μετά. Δεν το περίμενε. Ήταν μια ξαφνική μεταβολή της συμπεριφοράς», δήλωσε στον Alpha λίγο μετά τη συνάντησή τους ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Παράλληλα σημείωσε πως η πελάτης του επανέλαβε πως αρνείται την κατηγορία που της έχει αποδοθεί.


Ερωτηθείς για το υποτιθέμενο κίνητρο της φερόμενης δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο ίδιος εξήγησε: «Σχετικά με το κίνητρο να πούμε ότι δεν υπάρχει κίνητρο στο διαβιβαστικό της αστυνομίας περιγράφεται μόνο η πράξη, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Το κίνητρο είναι ένα τεράστιο θέμα το οποίο θα ερευνηθεί και θα απασχολεί για πολύ καιρό».

Αναφορικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν έχει κάποια εκδοχή που μπορεί να δώσει. Δεν μπορεί να το δικαιολογήσει. Η μόνη εκδοχή ήταν η σκέψη του ιατρικού λάθους», λέει ο κ. Παπαδόπουλος και σημειώνει πως η ίδια «Έχει μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον σύζυγο στα οποία αναρωτιέται τι είναι αυτό (σσ η κεταμίνη)».

Κλείσιμο
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και το τάμπλετ το οποίο τοποθετήθηκε στο φέρετρο της 9χρονης και είπε: «Όλα τα μικρά τάφηκαν με αγαπημένα τους αντικείμενα. Θα έχει ένα ενδιαφέρον να ελεγχθεί γιατί περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια και παιδικές εκπομπές που παρακολουθούσαν». Πρόσθεσε ακόμη ότι όπως ισχυρίζεται η Πισπιρίγκου το «τάμπλετ μπορούσε να συνδεθεί με το διαδίκτυο μέσω του ίδιου λογαριασμού που χρησιμοποιείτο στο λάπτοπ».

Τέλος σημείωσε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη: «Έχει μία αμφισβήτηση σε σχέση με τους χειρισμούς που γίνονται θεωρεί ότι η κριτική που γίνεται είναι για να καλυφθούν κάποια σφάλματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης