Ρωσικό σούπερ-γιοτ αξίας 38 εκατ. λιρών πέρασε στα «χέρια» της Βρετανίας - Δείτε βίντεο
Οι αρχές προχώρησαν στη δέσμευση του πολυτελούς σκάφους - «Ενεργούμε αυστηρά εναντίον όσων επωφελούνται από ρωσικές διασυνδέσεις» εξήγησε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού
Η Βρετανία συνέλαβε ένα ρωσικής ιδιοκτησίας σούπερ-γιοτ, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
«Το υπουργείο Μεταφορών συνεργάσθηκε στενά με την Εθνική Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος και το Γραφείο Θαλάσσιων Ερευνών των Συνοριακών Δυνάμεων για ναδεσμεύσουν το σούπερ γιοτ» δήλωσε ο εκπρόσωπος.
«Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε αυστηρά εναντίον καθενός που επωφελείται από ρωσικές διασυνδέσεις».
Ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τον ιδιοκτήτη του σούπερ-γιοτ, αξίας 38 εκατομμυρίων λιρών που έχει την ονομασία ‘Phi’.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.