Ρωσικό σούπερ-γιοτ αξίας 38 εκατ. λιρών πέρασε στα «χέρια» της Βρετανίας - Δείτε βίντεο
Οι αρχές προχώρησαν στη δέσμευση του πολυτελούς σκάφους - «Ενεργούμε αυστηρά εναντίον όσων επωφελούνται από ρωσικές διασυνδέσεις» εξήγησε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού
Η Βρετανία συνέλαβε ένα ρωσικής ιδιοκτησίας σούπερ-γιοτ, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
«Το υπουργείο Μεταφορών συνεργάσθηκε στενά με την Εθνική Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος και το Γραφείο Θαλάσσιων Ερευνών των Συνοριακών Δυνάμεων για ναδεσμεύσουν το σούπερ γιοτ» δήλωσε ο εκπρόσωπος.
«Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε αυστηρά εναντίον καθενός που επωφελείται από ρωσικές διασυνδέσεις».
Ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τον ιδιοκτήτη του σούπερ-γιοτ, αξίας 38 εκατομμυρίων λιρών που έχει την ονομασία ‘Phi’.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.