Συνάντηση Τζέικ Σάλιβαν-Θάνου Ντόκου στον Λευκό Οίκο: Οι προσπάθειες για να λογοδοτήσει η Ρωσία συνεχίζονται
Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ με τον Έλληνα ομόλογο του συζήτησαν την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ελληνικής κοινότητας που εδρεύει στη Μαριούπολη
Η δυναμική των ελληνοαμερικανικών σχέσεων αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στο Ουκρανικότέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, με τον Έλληνα ομόλογο του Θάνο Ντόκο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο κ. Σάλιβαν υπογράμμισε τη δύναμη της διμερούς μας συνεργασίας και χαιρέτισε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για επέκταση και εμβάθυνση των διπλωματικών, οικονομικών και αμυντικών συνεργασιών μας. Οι κύριοι Σάλιβαν και Ντόκος συζήτησαν την απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ελληνικής κοινότητας που εδρεύει στη Μαριούπολη. Επανέλαβαν τη δέσμευσή τους στις διεθνείς προσπάθειες που καταβάλλονται για να λογοδοτήσει η Μόσχα για τις πράξεις της και για να διασφαλιστεί ότι η Ουκρανία έχει την ικανότητα να αμυνθεί».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.