Η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών Legoανέστειλε τις παραδόσεις παραγγελιών σε 81 καταστήματα στη Ρωσία ως αποτέλεσμα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Finans.
«Αναστείλαμε όλες τις παραδόσεις προϊόντων στη Ρωσία στον απόηχο των κυρώσεων και του απρόβλεπτου επιχειρησιακού περιβάλλοντος», μετέδωσε το Finans επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της Lego.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.