Οπάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Ρώσο πρέσβη στο Βατικανό και του εξέφρασε την εντονότατη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
H συνομιλία διήρκεσε περίπου μισή ώρα και ο ποντίφικας ζήτησε την άμεση λήξη των ρωσικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία.
Σήμερα ο Φραγκίσκος ακύρωσε όλες τις υπόλοιπες συναντήσεις του, εκτός από εκείνη με τη νέα πρέσβη της χώρας μας στο Βατικανό, Αικατερίνη Κάτια Γεωργίου, η οποία και του παρέδωσε τα διαπιστευτήριά της.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.