Μπορεί ο αμερικανός πρόεδρος να δήλωσε χθες ότι δεν έχει κανένα σκοπό να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters να δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό και μάλιστα πολύ σκληρό από την αμερικανική επιχείρηση. Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται τρία πρωτοπαλίκαρα του ηγέτη της Αλ Κάιντα που έπεσαν νεκρά μέσα σε λίμνες αίματος.
Κατά του πρακτορείου διατυπώθηκαν πολλές αιτιάσεις, ωστόσο αυτό απάντησε: «Καθώς αυτό είναι ένα θέμα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, το Reuters αποφάσισε να αποστείλει αυτές τις φωτογραφίες στους πελάτες του και να τους επιτρέψει να πάρουν εκείνοι την απόφαση για το αν θα τις δημοσιεύσουν».
Όπως ανέφερε το πρακτορείο, αγόρασε τις φωτογραφίες από έναν πακιστανό αξιωματούχο που μπήκε στο σπίτι του Μπιν Λάντεν περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της αμερικανικής επιχείρησης.
Το Reuters είναι πεπεισμένο για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών καθώς μέσα στο υλικό μπορεί κανείς να διακρίνει σημαντικές λεπτομέρειες όπως τα απομεινάρια ενός κατεστραμμένου ελικοπτέρου.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.