Απίστευτο - Όταν συνοδηγός σου είναι ο... προστάτης Άγιος
Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπουμε κάτω από τη νταλίκα, βγήκε με ελαφρά τραύματα από το αυτοκίνητο, μετά το απίστευτο αυτό ατύχημα.
Είναι έναNissan Altima –το λέει η άδεια, δεν αναγνωρίζεται έτσι και αλλιώς- μέσα από το οποίο βγήκε αναλογικά «άθικτη» η γυναίκα που το οδηγούσε.
Δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα και σίγουρα, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο, περιμένουμε να διαβάσουμε κάτι για «θλιβερό απολογισμό»- κατά το δημοσιογραφικό κλισέ.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.