«Η κατηγορία αυτή είναι αναληθής. Ο Τάκερ Κάρλσον ουδέποτε υπήρξε στόχος σε επιχείρηση συγκέντρωσης πληροφοριών της Υπηρεσίας και η NSA ουδέποτε είχε οποιοδήποτε σχέδιο να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής του», ανέφερε μέσω Twitter η υπηρεσία κατασκοπείας.
Ο κ. Κάρλσον, συντηρητικός παρουσιαστής και σχολιαστής, εξ ορισμού σφοδρός επικριτής της κυβέρνησηςΤζο Μπάιντεν, υποστήριξε στη διάρκεια της εκπομπής του τη Δευτέρα πως «έμαθε από καταμηνυτή ατασθαλιών στην αμερικανική κυβέρνηση που αποφάσισε να τον προειδοποιήσει» ότι «η NSA (...) παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας και σχεδιάζει να τις διαρρεύσει σε μια προσπάθεια να σταματήσει η μετάδοση της εκπομπής» του.
«Η NSA συγκέντρωσε πληροφορίες εν αγνοία μας και το έκανε για πολιτικούς λόγους. Η κυβέρνηση Μπάιντεν μας κατασκοπεύει. Το έχουμε επιβεβαιώσει», ισχυρίστηκε.
Η NSA «έχει αποστολή τη συγκέντρωση πληροφοριών στο εξωτερικό», αντέτεινε η υπηρεσία μέσω Twitter, τυπικά δεν μπορεί να παρακολουθεί αμερικανούς πολίτες χωρίς δικαστικό ένταλμα παρά μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες εξαιρετικές περιπτώσεις.
Τον Μάρτιο πάντως το αμερικανικό Πεντάγωνο είχε επικρίνει τον κ. Κάρλσον, κρίνοντας πως προσπάθησε «να εξευτελίσει ολόκληρο τον στρατό των ΗΠΑ» σε απόσπασμα της εκπομπής του στο οποίο χλεύαζε τον αυξανόμενο αριθμό γυναικών στις τάξεις του.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.