H «γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας» αποκαλύπτει: Ποιοι άνδρες αποζητούν «αφέντρες»;

H «γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας» αποκαλύπτει: Ποιοι άνδρες αποζητούν «αφέντρες»;

Η 70χρονη Mistress Sophia ντύνει τους άνδρες καμαριέρες και κουνελάκια και υποστηρίζει ότι η δουλειά της την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο

sofia
Μια 70χρονη sex worker που αυτοχαρακτηρίζεται η «γηραιότερη dominatrix» της Βρετανίας υποστηρίζει ότι η δουλειά της την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο, και ότι για το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνει είναι που δεν ξεκίνησε νωρίτερα την καριέρα της ως «αφέντρα».

Η Σέρι Λέβερ από το Σουίντον εγκατέλειψε το επάγγελμα της σεφ για εκείνο της dominatrix όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε το 2012, μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής. Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η Mistress Sofia (όπως είναι το επαγγελματικό της όνομα) αποκάλυψε ότι οι πελάτες της προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά στην πλειοψηφία τους έχουν το κοινό χαρακτηριστικό της εσωτερικής ανάγκης για υποταγή.



Σύμφωνα με την Daily Mail, η Mistress Sofia χρεώνει τους «υποτακτικούς» της 120 λίρες την ώρα για να τους ταπεινώνει, ενώ συχνά τους υποχρεώνει να κάνουν δουλειές στο σπίτι της φορώντας μια ροζ στολή καμαριέρας. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που τους περνάει κανονικά λουρί στο λαιμό και τους βγάζει έξω στον κήπο της ως κατοικίδια. Όπως εξηγεί, οι γείτονές της την γνωρίζουν και δεν την παρεξηγούν, ενώ και η ίδια προσπαθεί να είναι διακριτική: Όταν βγάζει έναν υποτάκτικό έξω από το σπίτι αποφεύγει τις λατέξ στολές, και συνήθως τον ντύνει κάτι εξευτελιστικό αλλά ακίνδυνο, όπως λαγουδάκι ή «Σκρεκ», φοβούμενη να μην σοκάρει κάποιο περαστικό παιδάκι.

Κλείσιμο


Παραδεχόμενη ότι λατρεύει την δύναμη που της παρέχει ο ρόλος της dominatrix, η 70χρονη εξήγησε στους συντελεστές της εκπομπής ότι πολύ συχνά εκείνοι που αποζητούν μια «αφέντρα» είναι άνδρες με πολύ ισχυρές θέσεις στην επαγγελματική τους ζωή, οι οποίοι απολαμβάνουν την αντιστροφή των ρόλων στην κρεβατοκάμαρα.




«Καθένας έχει τους δικούς του λόγους. Κάποιοι το κάνουν για λίγη ποικιλία, ενώ για άλλους είναι ανάγκη. Έχουν ανάγκη να είναι υποτακτικοί, επειδή στη δουλειά τους έχουν μεγάλη ισχύ. Σ΄εμένα έρχονται από δικαστές μέχρι σκουπιδιάρηδες. Εάν το έχεις μέσα σου να είσαι υποτακτικός, δεν είναι κάτι που αλλάζει και δεν θέλουν όλες οι γυναίκες έναν υποτακτικό σύντροφο», αναφέρει χαρακτηριστικά.



H Λέβερ ξεκίνησε να ασχολείται με τη βιομηχανία του σεξ το 2012, όταν ο γάμος της κατέρρευσε και η ίδια άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Εκείνη την περίοδο έτυχε να δει ένα ντοκιμαντέρ για τηλεφωνικό σεξ και αποφάσισε να το δοκιμάσει για να κερδίσει μερικά επιπλέον χρήματα. Αρχικά, όπως παραδέχεται, ήταν «άσχετη» με τον χώρο, όμως σιγά-σιγά πήρε το κολάι και άρχισε να παρατηρεί ότι πολλά τηλεφωνήματα ήταν από άνδρες που ήθελαν να κυριαρχηθούν. Το μεγάλο βήμα της μετάβασης από τις τηλεφωνικές υπηρεσίες στα live sessions ως dominatrix το έκανε μετά από ενθάρρυνση της κόρης της, που την προέτρεψε να το τολμήσει, αφού έτσι κι αλλιώς το έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή «για ψίχουλα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sherry Lever (@mistresssophia9) στις


Πλέον η Σέρι δηλώνει πανευτυχής με τη νέα της καριέρα, αφού όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο αυταρχική ως χαρακτήρας και έτσι καλύπτονται και δικές της συναισθηματικές ανάγκες. Επίσης, προσπαθεί να βοηθά με συμβουλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτόν τον απαιτητικο χώρο. «Όταν ξεκινούσα εγώ θα ήθελα πολύ να έχω έναν μέντορα για να με προστατεύσει από τα λάθη μου, κι αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ για αυτές τις γυναίκες».


Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown ανακοινώνει στις 12 ο Μητσοτάκης: Έρχεται ξανά το SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00

«Καλπάζει» στις ΗΠΑ ο κορωνοϊός - 99.660 κρούσματα και 1.112 θάνατοι σε 24 ώρες

Ο Μπόρατ εξόργισε τους Μουσουλμάνους της Γαλλίας - Δείτε γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης