Υπόθεση Βαλ: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ της Δανίας και η δολοφονία-θρίλερ της δημοσιογράφου

Υπόθεση Βαλ: Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ της Δανίας και η δολοφονία-θρίλερ της δημοσιογράφου

Η απόπειρα απόδρασης του ανθρώπου που σόκαρε την υφήλιο όταν αποκαλύφθηκε ο φριχτός τρόπος που σκότωσε την άτυχη γυναίκα μέσα στο υποβρύχιό του

killer
Ο καιρός στις 6 Οκτωβρίου του 2017 στον κόλπο του Κέγκε ήταν μουντός, με μαύρα σύννεφα και χαμηλή θερμοκρασία, την ώρα που οι δύτες της αστυνομίας μπήκαν στην κρύα θάλασσα με ισοθερμικές στολές.
Λίγη ώρα μετά αναδύθηκαν στην επιφάνεια και βγήκαν στην ακτή, κουβαλώντας δύο τσάντες που βρίσκονταν στον βυθό από τον περασμένο Αύγουστο.
Αμφότερες εκτός από τα ευρήματα ήταν φορτωμένες με βαριά μεταλλικά αντικείμενα από αυτόν που τις είχε πετάξει, ώστε να πάνε κατευθείαν στον βυθό και να μείνουν εκεί.
Οι δύτες που τις άνοιξαν αντίκρισαν με όση ψυχραιμία επιστράτευσαν το κομμένο κεφάλι και τα πόδια της Κιμ Βαλ, που αγνοούνταν σχεδόν τρεις μήνες, από την στιγμή δηλαδή που ανέβηκε στο υποβρύχιο «Ναυτίλος».
Στην δεύτερη βρήκαν τα ρούχα και τα χέρια της, απομεινάρια ενός θρίλερ που σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκαν οι φρικιστικές λεπτομέρειές του.
Κλείσιμο
Ενάμιση μήνα πριν ένας ποδηλάτης κόντεψε να πέσει όταν είδε τον ακέφαλο κορμό ενός γυναικείου σώματος που είχε ξεβραστεί σε μια παραλία νοτιοδυτικά της πόλης του Άμαγκερ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης