Νέα αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Άντριου: Έβαλε μοντέλο να καθίσει... στον θρόνο της βασίλισσας

Νέα αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Άντριου: Έβαλε μοντέλο να καθίσει... στον θρόνο της βασίλισσας

Πρόκειται για χυμώδη, ξανθιά Αμερικανίδα, που πρόσφατα συμμετείχε στο βρετανικό Dancing on Ice - Ο πρίγκιπας Χάρι ζήλευε τον θείο του και είχε την αφίσα της Καπρίς Μπουρέ στο εφηβικό του δωμάτιο

andrew
Ο 60χρονος πρίγκιπας Άντριου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου τον περασμένο Νοέμβριο, όταν αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο BBC για την φιλική σχέση που διατηρούσε επί χρόνια με τον παιδόφιλο Αμερικανό Τζέφρι Έπσταϊν. Έκτοτε, οι αποκαλύψεις για την ταραχώδη ζωή του Βρετανού γαλαζοαίματου διαδέχονται η μία την άλλη και προκαλούν «πονοκέφαλο» στο παλάτι, που έχει, επιπλέον, να αντιμετωπίσει και την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από την βασιλική οικογένεια.

Την Κυριακή ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε πως ο δούκας του Γιορκ και αγαπημένος γιος της 93χρονης βασίλισσας, το 2000 είχε συνάψει σχέση με την Αμερικανίδα Καπρίς Μπουρέ, μοντέλο, ηθοποιό και τηλεπερσόνα, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Αν και η σχέση της χυμώδους ξανθιάς με τον ζωηρό γαλαζοαίματο κράτησε μόνο δύο μήνες, ο πρίγκιπας δεν δίστασε να καλέσει την Καπρίς στο παλάτι και να την αφήσει να καθίσει στον θρόνο της βασίλισσας, χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους αξιωματούχους του Μπάκιγχαμ.

Caprice


Ανώνυμη πηγή κοντά από το περιβάλλον της Καπρίς Μπουρέ, η οποία μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στο βρετανικό Dancing on Ice, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση της Μπουρέ με τον δευτερότοκο γιο της Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Άντριου και η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο φίλων στο Λονδίνο. Εκείνος έδειξε ενδιαφέρον για την γοητευτική ξανθιά, αλλά εκείνη, αν και δεν της άρεσε ο Άντριου, θεώρησε κολακευτικό να την φλερτάρει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η ανώνυμη πηγή περιγράφει την σχέση του ζευγαριού «περισσότερο πλατωνική», αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Άντριου να προσκαλέσει την Καπρίς δύο φορές στο παλάτι και μάλιστα, την μία από αυτές να την αφήσει  να εισέλθει στη αίθουσα του θρόνου και να καθίσει στον θρόνο της μητέρας του, παρόλο, που η βασίλισσα θα μπορούσε να μπει στην αίθουσα ανά πάσα στιγμή!

Μάλιστα, ο Βρετανός πρίγκιπας δεν δίστασε να δώσει στην Αμερικανίδα σύντροφό του ένα διακοσμητικό μπολ από το παλάτι, όταν εκείνη το ζήτησε για να το δώσει στην μητέρα της. Πάντως, η Καπρίς, αν και κάθισε στον θρόνο, δύο μήνες αργότερα εγκατέλειψε τον πρίγκιπα, αφού πρώτα του είχε συστήσει την μασέζ της, με την οποία ο δούκας του Γιορκ έκανε μια νέα σχέση, που κράτησε για δέκα ολόκληρα χρόνια.


Και ο έφηβος πρίγκιπας Χάρι «ερωτοχτυπημένος» με την ξανθιά Αμερικανίδα
Κλείσιμο
Εκείνη την περίοδο ο πρίγκιπας Άντριου είχε αποκαλύψει στην Καπρίς Μπουρέ πως ο 16χρονος ανιψιός του, πρίγκιπας Χάρι, τον ζήλευε για την σχέση του μαζί της. Ο Χάρι είχε την αφίσα της εντυπωσιακής Καπρίς στο δωμάτιο του, στο κολέγιο του Ίτον.

Αν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας διατηρούν το δικαίωμα να καλούν φίλους στο παλάτι, έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν πρώτα τους βασιλικούς αξιωματούχους και την φρουρά, κάτι που δεν είχε κάνει ο Άντριου στην περίπτωση της 48χρονης σήμερα Καπρίς Μπουρέ. Μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος την Κυριακή, πηγή από το παλάτι δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το γεγονός και ανέφερε ότι, αν και ο Άντριου έχει το δικό του διαμέρισμα στο Μπάκιγχαμ και πάντα δεχόταν φίλους, είναι παράξενο αυτό που συνέβη με την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, «καθώς είναι δεδομένο πως η βασίλισσα θα μπορούσε να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή».

Caprice1


Ο Άντριου και η Καπρίς συναντήθηκαν λίγους μήνες προτού ο Βρετανός πρίγκιπας γνωρίσει την 17χρονη Αμερικανίδα Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία σήμερα τον κατηγορεί για βιασμό. Σύμφωνα με την Ρόμπερτς ο παιδόφιλος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν, την ανάγκασε να συνευρεθεί με τον πρίγκιπα, αν και ήταν ανήλικη. Ο Επστάιν έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο ενώ περίμενε να δικαστεί για εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών. 

Ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται όσα υποστηρίζει η Ρόμπερτς και μάλιστα, στην «καταστροφική» συνέντευξη που είχε παραχωρήσει για την σχέση του με τον Επστάιν στο BBC, είχε υποστηρίξει πως την βραδιά που η Ρόμπερτς τον κατηγορεί για βιασμό, εκείνος βρισκόταν σε πιτσαρία του Λονδίνου με την κόρη του Βεατρίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης