Κορωνοϊός - Κίνα: 12 εισαγόμενα κρούσματα και 25 ασυμπτωματικοί το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Κίνα: 12 εισαγόμενα κρούσματα και 25 ασυμπτωματικοί το τελευταίο 24ωρο

Κανένας θάνατος τις τελευταίες 24 ώρες στην Κίνα από COVID-19 - Επτά ασθενείς κρίθηκε ότι αποθεραπεύθηκαν και έλαβαν εξιτήρια από κινεζικά νοσοκομεία

covid_china
Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή ενημερώθηκε για τον εντοπισμό 12 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, από 10 την προηγουμένη, διευκρινίζοντας ότι όλα ήταν «εισαγόμενα», κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό που διαπιστώνεται ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό αφού εισέλθουν στην κινεζική επικράτεια.

Έκανε επίσης λόγο για τον εντοπισμό 25 ασυμπτωματικών φορέων, από 21 την προηγουμένη. Οι ασυμπτωματικοί φορείς δεν συμπεριλαμβάνονται στους αριθμούς των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που ανακοινώνονται από το Πεκίνο.

Κατά την ανακοίνωση του υπουργείου, ακόμη επτά ασθενείς κρίθηκε ότι αποθεραπεύθηκαν και έλαβαν εξιτήρια από κινεζικά νοσοκομεία. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 173 άνθρωποι με συμπτώματα της COVID-19. Συνολικά, έχουν αναρρώσει 80.484 ασθενείς.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα όπου άρχισε τον Δεκέμβριο ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς επί συνόλου 85.291 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Μεξικό: 235 θάνατοι και 3.542 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Λίβανος: Ρεκόρ με πάνω από 1.000 κρούσματα και 11 θανάτους σε 24 ώρες

Κορωνοϊός - Βραζιλία: 363 θάνατοι και πάνω από 16.000 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης