Ασύλληπτη τραγωδία στη Γαλλία: Πέντε νεκρά παιδιά σε τροχαίο

Ασύλληπτη τραγωδία στη Γαλλία: Πέντε νεκρά παιδιά σε τροχαίο

Πέντε παιδιά ηλικίας 3 ως 14 ετών από την ίδια οικογένεια, έχασαν τις ζωές τους σε τροχαίο στη νοτιοανατολική Γαλλία - Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Εμανουέλ Μακρόν

drome_main
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιφέρεια Ντρομ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όταν πέντε παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, στον αυτοκινητόδρομο Α7.

Άλλα τέσσερα άτομα, τρεις ενήλικες κι ένα επτάχρονο παιδί, που βρίσκονταν στο ίδιο όχημα, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



Τα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους, ήταν μεταξύ 3 και 14 ετών και ανήκαν στην ίδια οικογένεια, η οποία ζει στα προάστια της Λιόν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της πόλης Βαλάνς που βρέθηκε στο σημείο, το μίνι βαν που μετέφερε τα παιδιά και τους ενήλικες, βγήκε εκτός πορείας, ανετράπη κι έπιασε φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν περισσότεροι από 50 πυροσβέστες και τρία ελικόπτερα για να παραλάβουν τα θύματα.

troxaio_france
Κλείσιμο


Πριν χάσει τις αισθήσεις του, ο οδηγός φέρεται να ανέφερε σε μάρτυρες πως διαπίστωσε πρόβλημα στα φρένα και οι έρευνες επικεντρώνονται στην πιθανή ύπαρξη τεχνικού προβλήματος ή στην έλλειψη συντήρησης.

troxaio_2


Το περιστατικό προκάλεσε συγκίνηση σε όλη τη Γαλλία, ενώ μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναφέροντας: «Παιδιά έχασαν τις ζωές τους σε ένα τραγικό τροχαίο στη Ντρομ. Μοιράζομαι τον πόνο με τους συγγενείς τους και οι σκέψεις μου βρίσκοναι με τους τραυματίες».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 11 νέα κρούσματα - Τα πέντε «εισαγόμενα»

Σύνοδος Κορυφής: Οι επαφές Μητσοτάκη με Μέρκελ, Μακρόν και ηγέτες του Νότου για την εξεύρεση λύσης

Η Dua Lipa ονειρεύεται την «Μεγάλη Αλβανία» μέχρι την Πρέβεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης