Πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλαν αστυνομικοί σε πεζό στην Βιέννη επειδή αερίστηκε με δύναμη μπροστά τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Österreich το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Ιουνίου και οι αστυνομικοί έκοψαν την «κλήση» στον πολίτη για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις με την αυστριακή αστυνομία να υποχρεώνεται σε εξηγήσεις μέσω Twitter επισημαίνοντας σε ανάρτηση της ότι «φυσικά σε κανέναν δεν επιβάλλεται πρόστιμο απλά επειδή αερίστηκε».
Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις ο εν λόγω πολίτης είχε προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς πριν τελικά να την... αμολήσει.
Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί ο πολίτης σηκώθηκε από το παγκάκι στο οποίο καθόταν και «απελεύθερωσε αέρια με πρόθεση».
Κατά την αστυνομία της Αυστρίας, μάλιστα, ο πολίτης δεν μπορεί να υποβάλει ένσταση για το πρόστιμο.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.