Ένα ξενοδοχείο για να δεις την Αθήνα αλλιώς

Ένα ξενοδοχείο για να δεις την Αθήνα αλλιώς

Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Business trip ή ταξίδι αναψυχής; Το Moxy Athens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!

Moxy_Athens_City84450

Sponsored Content


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος την Αθήνα. Για τον πολιτισμό και την κουλτούρα της, για τη διασκέδαση και τα vibes της, για τον αυθεντικό urban χαρακτήρα της, για το Κολωνάκι και τα Εξάρχεια, την Πλάκα, του Ψυρρή και το Σύνταγμα. Και αυτό αφορά όχι μόνο τους Ευρωπαίους που την έχουν καταστήσει ως έναν από τους πιο hot city break προορισμούς, αλλά και όσους ζουν στην ελληνική επαρχία. Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία μια απόδραση στην Αθήνα δεν ήταν τόσο ελκυστική, αλλά και τόσο επιβεβλημένη. Θέατρα, κινηματογράφοι, εκθέσεις, αρχαία μνημεία, μουσεία, συνέδρια, πάρτι, συναυλίες υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος την Αθήνα για ένα τριήμερο ή και λίγο παραπάνω.  

MoxyAthens0490


Και αφού κάνει την επιλογή, υπάρχει μόνο ένας προορισμός για διαμονή, εφόσον θέλει να ζήσει την πόλη «από μέσα» ως ενημερωμένος ντόπιος: Το Moxy Athens, στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, Σταδίου 65, είναι το ανυπόκριτα μοντέρνο ορμητήριο για μια συναρπαστική απόδραση. Μέλος της Marriott International και υπό τη διαχείριση της κορυφαίας εταιρείας hotel management SWOT Hospitality, το ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για τη φουτουριστική του  πρόσοψη, τις ινσταγκραμικές γωνιές του και τα pop art στοιχεία του. Παράλληλα, αποτελεί επιλογή για ανθρώπους όπου το στυλ είναι θέμα ουσίας και η φιλοξενία ένα ψηφιδωτό εμπειριών που απαρτίζεται από πολλά στοιχεία, με το καθένα να έχει τη δική του βαρύτητα. 

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το Moxy Athens ξεχωριστό; Είναι η εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Είναι η προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση, το στυλ και η αύρα των ανθρώπων που το επιλέγουν, το γεγονός ότι έχεις τα πάντα μπροστά στα πόδια σου και λίγα λεπτά περπάτημα αρκούν για να γνωρίσεις τα πιο εμβληματικά μέρη της πόλης. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να πάρεις το Μετρό, το οποίο απέχει δέκα βήματα, στην κυριολεξία! Είναι οι μουσικές βραδιές με DJ και τα live με μουσικούς που ξέρουν πώς να κρατούν το κέφι ψηλά. Είναι οι φαντασμαγορικές  εκδηλώσεις νέων καλλιτεχνών της Τέχνης αλλά και της Μόδας. Το Moxy Athens βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, αλλά είναι συνάμα και η ψυχή της, γιατί εκεί πραγματικά χτυπάει η καρδιά της. 

moxy_athens_6902

Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, ξέρει πώς να κλείνει την πόρτα και να αφήνει απέξω οτιδήποτε θεωρείται συμβατικό ή βαρετό. Στα πάνω από 200 δωμάτιά του, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς LED, ξεχωρίζει η χαλαρωτική χρωματική παλέτα των τοίχων που κάνουν κοντράστ με τις έντονες αποχρώσεις στα έπιπλα και τα έργα τέχνης, από τον διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B. -έργα του κοσμούν και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Η εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στον 9ο όροφο, στην Penthouse Suite, την πρώτη σουίτα των «Moxy Hotels» παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής, αλλά και ως event space για private και public happenings, ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της Αθήνας και μια συνολική εμπειρία φιλοξενία που αξίζει να ζήσεις.    

moxy_athens_6950
Κλείσιμο

 

Το Moxy Athens είναι η πιο ιδανική επιλογή για να ζήσετε την Αθήνα από μέσα για όποιον λόγο και αν βρεθείτε σε αυτή.

Κάντε κράτηση τώρα και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 20% στο δωμάτιο σας.

 

www.moxyathenscity.com | www.swot.gr

ig: @moxyathenscity | @swot.gr

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης