Δωρεάν σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται» για την πανδημία

Δωρεάν σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται» για την πανδημία

Από την πρωτοπόρο του coaching στην Ελλάδα  Νάνσυ Μαλλέρου

kalitera-ginetai-2021
«Χρόνια πανδημίας: Πώς να τα ξεπεράσουμε και να ζήσουμε ένα καλύτερο 2022» είναι το θέμα του εφετινού μη κερδοσκοπικού σεμιναρίου ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ που πραγματοποιείται από την πρωτοπόρο του Coaching στην Ελλάδα, Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία εννέα χρόνια.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω ZOOM), το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 16.00-19.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο μέσω της ιστοσελίδας www.eventbrite.com

«Η ιδέα του Δωρεάν Σεμιναρίου "Καλύτερα Γίνεται" γεννήθηκε το 2013 από την ανάγκη μας να απαντήσουμε στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, ανθρώπους οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή που είχαν, την υγεία τους, τη δουλειά τους, που είδαν την καριέρα τους, τα θέλω, τα όνειρα και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο να κλονίζονται» αναφέρει η κυρία Μαλλέρου και εξηγεί γιατί πλέον η ενίσχυση της θετικής διάθεσης και της δυνατής στάσης ζωής είναι πιο αναγκαία από ποτέ: «Το 2021, για 9η χρονιά, είναι ακόμα περισσότερο απαραίτητο να προσφέρουμε υποστήριξη και έμπνευση, καθώς περάσαμε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Μοιραστήκαμε τα lockdown και τις αγωνίες. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Θα’ ναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη; Κανείς δεν ξέρει! Αυτό που ξέρουμε είναι πώς να βοηθάμε τον κάθε άνθρωπο να νιώσει δυνατός, να πιστέψει στον εαυτό του, να χτίσει συστήματα υποστήριξης και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πού βρίσκεται και που θέλει να φτάσει!».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς και ειδικός ψυχολόγος θα ενημερώσουν τα παιδιά πως ο πατέρας σκότωσε την μητέρα τους στη Λακωνία

Eurogroup: Πράσινο φως για την Ελλάδα, επιφυλάξεις για την πορεία της μετάλλαξης Omicron

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και σήμερα - Προβλήματα χθες το βράδυ σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης