Οι εννέα μούσες των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας

Οι εννέα μούσες των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας

Ποιες είναι οι κούκλες που έκλεψαν την παράσταση με την εκρηκτική τους παρουσία στη Νότια Κορέα και αναστάτωσαν με τη συμμετοχή τους την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του χειμώνα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Οι εννέα μούσες των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας
Την ώρα που ετοιμάζονται να διαγωνιστούν, τα ανδρικά κυρίως βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω τους και το ξέρουν, διαθέτοντας αυτή τη μοναδική γυναικεία διαίσθηση που σπάνια λαθεύει. Οι καλλονές των φετινών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων ξεχώρισαν από τις πρώτες ημέρες και μόνο τυχαία δεν δημιούργησαν παροξυσμό στα διεθνή ΜΜΕ με την παρουσία τους.

Δεν ήταν άλλωστε και πολύ δύσκολο. Ποιος θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος μπροστά στην εκθαμβωτική Αναστάσια Μπριζγκάλοβα από τη Ρωσία, που έκανε εύκολα χιλιάδες ανθρώπους να κολλήσουν παρακολουθώντας την στον τελικό του μεικτού διπλού στο κέρλινγκ;
Δεν είναι η μόνη φυσικά που ξεχώρισε.Σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν η Αννα Σιντόροβα, η Εϊζα Εβανς, η Τζέσι Ντίγκινς και άλλες έξι καλλονές που αναστάτωσαν με την παρουσία τους τούς φετινούς Ολυμπιακούς. Κάτι που φάνηκε όταν η εκρηκτική σκιέρ Λίντσεϊ Βον έκανε την περασμένη Τετάρτη μια ανάρτηση στο Twitter λέγοντας ότι είχε ξεχάσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τονίζοντας μάλιστα ότι είναι αδέσμευτη, αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος  που θα ήθελε να είναι ο Βαλεντίνος της, προκαλώντας πανικό αναρτήσεων από άνδρες...

Κλείσιμο
Αναστάσια Μπριζγκάλοβα 
Από τη Ρωσία με αγάπη



Η ατάκα «όταν περνάει αυτή η γυναίκα το χιόνι λιώνει αμέσως», που ακούστηκε κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου της στο Ολυμπιακό Χωριό, ταιριάζει γάντι στην πανέμορφη Αναστάσια Μπριζγκάλοβα. Η καλλονή με τα γκρι-μπλε μάτια και τις αναλογίες μοντέλου δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Η εμφάνισή της στο διπλό μεικτό του κέρλινγκ έβαλε φωτιά «γεννώντας» εν μια νυκτί χιλιάδες νέους φανατικούς του συγκεκριμένου αθλήματος με τις βούρτσες και την τσιμεντένια μπάλα. Μαζί με τον παρτενέρ της κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο, αλλά η ίδια έβαλε φωτιά στα sosial media που κατακλύστηκαν από φωτογραφίες της, ενώ τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο άρχισαν να ασχολούνται μαζί της με μικρά ή μεγάλα αφιερώματα. Περιττό να γραφτεί ότι απέκτησε εν ριπή οφθαλμού χιλιάδες νέους ακόλουθους στο Instagram, οι οποίοι μπορούν επιτέλους να θαυμάζουν την Αναστάσια σε πιο χαλαρές φωτογραφίες, εκεί όπου δεν φοράει την ολόσωμη φόρμα της, αλλά μαγιό.



Λίντσεϊ Βον 
Εψαξε για Βαλεντίνο και έγινε χαμός




Η εκθαμβωτική ξανθιά του αλπικού σκι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η σχέση της με τον Τάιγκερ Γουντς είναι μόνο ένα κεφάλαιο από τη ζωή της που ξέρει να κλέβει την παράσταση. Την περασμένη Τετάρτη άναψε νέες φωτιές με μια ανάρτησή της στο Twitter. «Τελικά είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα... Το ξέχασα τελείως, επειδή είμαι στους Ολυμπιακούς και είμαι μόνη μου. Υπάρχει εκεί έξω κάποιος ελεύθερος που θα ήθελε να γίνει ο Βαλεντίνος μου;» αναρωτήθηκε η Βον. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο λίγα λεπτά για να πάρει φωτιά ο προσωπικός της λογαριασμός στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από εκατοντάδες επίδοξους Βαλεντίνους.




Αννα Σιντόροβα 
Η βασίλισσα του πάγου





Θεωρείται άξια συμπαραστάτρια της Αναστάσια Μπριζγκάλοβα και όταν τη βλέπεις από κοντά καταλαβαίνεις αμέσως το γιατί. Στα 26 της χρόνια η Αννα Σιντόροβα, που είναι και αυτή παίκτρια του κέρλινγκ, δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να την προσέξουν. Πριν από τέσσερα χρόνια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα σχεδόν διαφανές κορμάκι και ψηλοτάκουνες γόβες έχοντας τη στάση των αθλητών του κέρλινγκ όταν γονατίζουν και αρχίζουν να σπρώχνουν την τσιμεντένια μπάλα. Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram οι φωτογραφίες της από ξένοιαστες στιγμές διακοπών όπου φοράει το μαγιό της είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Θεωρείται από τις καλύτερες αθλήτριες του κέρλινγκ, είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή και η παρουσία της στη Νότια Κορέα απλά επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε χρόνια τώρα: ότι στη Ρωσία γεννιούνται πάρα πολύ όμορφες γυναίκες.




Τζέσι Ντίγκινς
Σκιέρ από κούνια 




Οταν ήταν μωρό ο μπαμπάς της την έβαζε σε ένα σακίδιο πλάτης και έκανε σκι. Η εκθαμβωτική Τζέσι Ντίγκινς, η οποία πλέον εκφράζει τις μεγαλύτερες ελπίδες των ΗΠΑ για χρυσό μετάλλιο στο cross country σκι, έχει δηλώσει ότι της άρεσε τόσο πολύ εκείνη η εμπειρία που ζούσε με τον πατέρα της που φώναζε από χαρά και του τράβαγε τα μαλλιά σαν να οδηγούσε έλκηθρο. Τα κατάξανθα μαλλιά της και το όμορφο πρόσωπό της την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο όμορφες αθλήτριες των φετινών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. «Οι σκιέρ που επιλέγουν αυτό το είδος σκι δεν κερδίζουν πολλά χρήματα, αλλά δεν το κάνουν γι’ αυτό και σίγουρα δεν το κάνουν για τη δόξα. Το κάνουν επειδή απλά το αγαπούν», δήλωσε σε συνέντευξή της.



Μικαέλα Σίφριν
Ανοιξε λογαριασμό με το πρώτο χρυσό





Την περασμένη Πέμπτη το πρωί, η 22χρονη Μικαέλα Σίφριν άνοιξε τον προσωπικό της λογαριασμό χρυσών μεταλλίων κερδίζοντας το γιγαντιαίο σλάλομ γυναικών στο σκι. Η πρώτη της κούρσα δεν ήταν καλή. Δεν ρώτησε καν τον χρόνο της. Απλά ξάπλωσε σε έναν καναπέ στην άκρη της πίστας, έβαλε τα ακουστικά της, έκλεισε τα μάτια της και αυτοσυγκεντρώθηκε ακούγοντας αγαπημένα της τραγούδια. Ηταν ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσει και να ετοιμαστεί για τον δεύτερο γύρο, στον οποίο σάρωσε τα πάντα στην κατάβασή της, σε ένα άθλημα που δεν είναι και το πιο αγαπημένο της.



Ρόουαν Τσέσιρ
Η μεγάλη επιστροφή



Μια πτώση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι ήταν η αρχή του εφιάλτη που έζησε για 18 μήνες η πανέμορφη Βρετανίδα σκιέρ Ρόουαν Τσέσιρ. Το σπάσιμο της μύτης της ήταν κάτι επιπόλαιο, όχι όμως και η διάσειση που υπέστη και η οποία αποδείχτηκε μαρτύριο. «Ημουν, για να το πω απλά, πιο αργή σε όλα, απ’ το να σηκώσω το χέρι μου μέχρι να κατανοήσω κάτι», δήλωσε μετά το τέλος της περιπέτειάς της. Οταν έγινε καλά, ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις, αλλά μια νέα πτώση την άφησε πίσω ξανά. Χάρη στις επισκέψεις της σε ειδικευμένο στους αθλητές ψυχολόγο κατάφερε να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να επιστρέψει στις πίστες πριν από δύο χρόνια. Τώρα στη Νότια Κορέα θέλει να αποδείξει σε όλους ότι επέστρεψε για να νικήσει.



Μάντισον Τσοκ
Αρωμα Κίνας και Χαβάης



Αυτή η αέρινη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες των φετινών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Γεννημένη στην Καλιφόρνια, κουβαλάει έντονα τα χαρακτηριστικά της καταγωγής της από την Κίνα και τη Χαβάη. Οι γονείς της θυμούνται ότι σε ηλικία μόλις 4 ετών λάτρεψε το καλλιτεχνικό πατινάζ όταν είδε αγώνες και επιδείξεις στην τηλεόραση. Στα 5 της ξεκίνησε το πατινάζ και όταν 7 χρόνια αργότερα της πρότειναν να δοκιμάσει τον χορό στον πάγο, η Μάντισον ξεκίνησε αυτό που την οδήγησε σε μια εξαιρετική πορεία. Το μεγάλο της όνειρο είναι να κερδίσει φέτος το πρώτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο μαζί με τον παρτενέρ της Ιβάν Μπέιτς, ο οποίος από πέρυσι είναι και σύντροφος της.




Ατζα Εβανς
Black power



Στα 29 της χρόνια η γοητευτική Ατζα Εβανς ξέρει ότι οι φετινοί Αγώνες ίσως είναι η τελευταία της ευκαιρία να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο στο άθλημα του μπόμπσλεντ. Γεννημένη στο Σικάγο, μεγάλωσε ουσιαστικά μέσα σε οικογένεια αθλητών και από νωρίς φάνηκαν οι ικανότητές της στο τρέξιμο, όμως κανείς μάλλον δεν περίμενε ότι θα επέλεγε το άθλημα του μπόμπσλεντ, στο οποίο θεωρείται εξαιρετική. Στο παλμαρέ της έχει ήδη ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο από τους Αγώνες στο Σότσι και τώρα πλέον κυνηγάει το χρυσό στο ομαδικό ενός αγωνίσματος που λατρεύει το κοινό.




Σάσκια Αλουσάλου
Γοητευτικό βέλος



Στα 24 χρόνια της η καλλονή από την Εσθονία Σάσκια Αλουσάλου θέλει να κερδίσει όσο τίποτε ένα μετάλλιο στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς. 
Οταν σε συνέντευξή της τη ρώτησαν πόση ώρα κάθεται μπροστά από τον καθρέφτη της για να ετοιμαστεί, απάντησε αφοπλιστικά «5 λεπτά», κάτι που ισχύει αφού η φυσική της ομορφιά είναι εντυπωσιακή. Προπονείται από 8 έως 14 φορές την εβδομάδα, είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή και έφτασε μια βόλτα της στο Ολυμπιακό Χωριό για να μείνουν πολλοί άνδρες άφωνοι από την ομορφιά της. Αλλωστε στην παγοδρομία ταχύτητας θεωρείται «το πιο γοητευτικό βέλος».



Δείτε βίντεο: Οι εννέα μούσες των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης