Την ενόχλησή της για τα σχόλια που δέχεται σχετικά με την εμφάνισή της για τα σημάδια ακμής που έχει στο πρόσωπό της εξέφρασε η Άριελ Κωνσταντινίδη, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει την κριτική.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχτηκε για την απόφαση να μείνει έγκυος στα 53 της. Η ίδια εξήγησε, πως πλέον ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά με την όψη της επιδερμίδας της, λόγω της ροδόχρου ακμής, που επιδεινώθηκε μετά την κύηση.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Τώρα ασχολούνται με το δέρμα μου. Ο καθένας εκφράζει ό,τι κουβαλάει μέσα του. Δεν με επηρεάζει. Δεν με αγγίζει. Έχω ροδόχρου ακμή, η οποία επιδεινώθηκε από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και επηρεάζεται ακόμη και από κάποιες τροφές.Δεν πρόκειται, όμως, να κρύβομαι ή να καλύπτω κάτι επειδή κάποιοι θέλουν να σχολιάσουν. Είναι αγένεια να σχολιάζεις την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Προτιμώ τους ευγενικούς και ειλικρινείς ανθρώπους».
Σε ερώτηση για το εάν οι δυσκολίες που πέρασε η ίδια σε μικρή ηλικία, έχουν επηρεάσει τον τρόπο που μεγαλώνει τα δικά της παιδιά, απάντησε: «Φυσικά. Με διαμόρφωσαν ως άνθρωπο. Θα μπορούσα να έχω καταρρεύσει από όλα όσα έζησα και να μην είμαι σήμερα εδώ. Αντί γι’ αυτό προσπάθησα να δω πως μπορεί ο πόνος να γίνει δύναμη. Όλα εξαρτώνται από το αν θα αφήσεις μια δυσκολία να σε ρουφήξει ή αν θα τη χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις πιο κοντά στην αλήθεια σου».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).