Κατς, χούλα χουπ και πάρτυ γνωριμιών στα μπαρ της πόλης

Κατς, χούλα χουπ και πάρτυ γνωριμιών στα μπαρ της πόλης

Κάθε πρωτεύουσα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να προσφέρει στους μόνιμους κατοίκους της την εξής απλή πολυτέλεια: να ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες. Είτε αυτό σημαίνει να μαθαίνεις στα γεράματα χούλα χουπ, είτε να βλέπεις παλαιστές στο πιο γνωστό γκοθάδικο της πόλης να δέρνονται μέχρι δακρύων. Συμπέρασμα; Γίνονται πράγματα, παιδιά

Κατς, χούλα χουπ και πάρτυ γνωριμιών στα μπαρ της πόλης
Wrestlemania
Σκηνοθετημένο ξύλο με φανατικό κοινό

Υπάρχει Ελληνική Κοινότητα Πάλης (www.greekwrestling.net) εδώ και 10 χρόνια με πολλά ενεργά μέλη. Τόσο ενεργά που τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29 Μαρτίου μαζεύτηκαν στο «Second Skin» του Γιώργου Φακίνου (αγαπημένο γκοθάδικο της πόλης) για να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση (ως τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας) το Wrestlemania 31. Τι είναι το Wrestlemania; Σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο του Super Bowl με περισσότερο λάδι για τα σώματα των παλαιστών και σκηνοθετημένο ξύλο, πολύ ξύλο, βαράω δηλαδή με το κεφάλι μου τον αντίπαλο στο κεφάλι για κάνα πεντάλεπτο.


Κλείσιμο

Ο Νίκος Ανδρέου και ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξέρουν κάθε λεπτομέρεια του Wrestlemania 31

Ο ανεπίσημος πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Greek Wrestling Community, o ευγενέστατος Νίκος Ανδρέου, μας έλυσε κάθε απορία. «Ουσιαστικά αυτή η κοινότητα είναι μια παρέα που στην παιδική της ηλικία έβλεπε τον Hulk Hogan και τον Rocky να παλεύουν στην τηλεόραση. Φαντάσου ότι τότε έδειχνε αυτούς τους αγώνες Κυριακές μεσημέρι και τις παρακολουθούσε όντως όλη η οικογένεια. Κάποιοι κολλήσαμε. Το Wrestlemania είναι ανάμεσα στις δέκα πιο ακριβές διοργανώσεις παγκοσμίως. Το φθηνό εισιτήριο κοστίζει 200 δολάρια. Ουσιαστικά παρακολουθούμε scripted matches. Σκηνοθετημένους αγώνες. Είναι σαν θέατρο, για άντρες όμως. Κάνουμε ταξίδια ως κοινότητα για να παρακολουθήσουμε αγώνες. Εχουμε βρεθεί σε Λονδίνο και Λίβερπουλ». Εκείνος που πέρασε και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού γιατί έχει μεγάλη τρέλα με το άθλημα είναι ο νέος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης. Ξενύχτησε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας παρακολουθώντας ένα ρινγκ γεμάτο γυμνούς άντρες που έπαιρνε ο ένας τον άλλο αγκαλιά και τους πετούσε έξω από το ρινγκ. «Στον Καναδά παρακολούθησα τον πρώτο μου αγώνα και κόλλησα. Είμαι συλλέκτης των DVD αγώνων, έχω ένα δωμάτιο αποθήκευσης στο σπίτι για τη συλλογή μου. Μέχρι και κουρτίνες Wrestlemania έχω. Επίσης, οι κινήσεις που κάνω στο “Τροχό της Τύχης” είναι βγαλμένες από τις παρουσιάσεις αυτών των αγώνων. Ημουν ο διευθυντής σύνταξης του θρυλικού “WWE Magazine” στην Ελλάδα. Εχω παρακολουθήσει δύο αγώνες Wrestlemania στην Αμερική. Εκεί οι παλαιστές είναι σελέμπριτι. Ο Τζον Σίνα είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στη λίστα του Make A Wish Foundation της Αμερικής. Το Wrestlemania προβάλλεται σε 120 χώρες».



Γιουχαΐσματα και πανηγυρισμοί μπροστά στην οθόνη του «Second Skin»

Το κοινό που συγκεντρώθηκε μεταμεσονύκτια στο «Second Skin» ήταν φυσικά άντρες. Χειροκροτήματα, ζητωκραυγές, γιουχαΐσματα, το να μιλάς στην τηλεόραση βρίζοντας τον αθλητή και να περιμένεις απόκριση φυσικά και είναι μέρος της εμπειρίας. Συμπέρασμα: ένα γκοθάδικο όπου συνήθως συχνάζουν αγόρια με eyeliner και δερμάτινες μπότες/κοθόρνους (έχει και μέρα Karaoke) γέμισε με sports κοινό που βλέπει κατς μέχρι τα ξημερώματα. Αξία ανεκτίμητη!

Info: www.greekwrestling.net. Ενημερώσου για τις επόμενες συναντήσεις της Ελληνικής Κοινότητας Πάλης



To Know Us Better Party
Οταν το φλερτ σκοτώνει τη μοναξιά

Η Βάσω Καμαράτου και ο Κώστας Κουτσολέλος είχαν μια φαεινή ιδέα. «Μας έπιασε μια εξωστρέφεια φέτος. Ολα ξεκίνησαν στα γενέθλια του Κώστα. Πήρε απόφαση να κάνει ένα μεγάλο πάρτυ με ανοιχτή πρόσκληση. Περάσαμε καλά. Το επαναλάβαμε τον Μάρτιο για τα δικά μου γενέθλια. Και νιώσαμε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει και να φλερτάρει. Να χορέψει σε μπαρ τυχαίες μέρες της εβδομάδας κι όχι αναγκαστικά Παρασκευή ή Σάββατο. Ήθελε να έχει την ευκαιρία να ερωτευτεί μια άσχημη μέρα της εβδομάδας. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλη μοναξιά. Η λογική μας είναι να διοργανώνουμε αυτό το πάρτυ δυο φορές τον μήνα. Δευτέρα ή Τρίτη. Υπάρχει κι ένα μικρόφωνο που το χρησιμοποιούμε, χωρίς να το κάνουμε θέμα, για να παρακινούμε τους θαμώνες να χορέψουν ή να φλερτάρουν».



Ανέλπιστη κοσμοσυρροή στο πάρτυ To Know Us Better 

Σε αυτό το πάρτυ, που γίνεται στο υπόγειο του «Ρομάντσου» (#diplis), μαζεύτηκε μια τυχαία Δευτέρα η μισή θεατρική σκηνή της Αθήνας, μια προτεινόμενη για το βραβείο της Μελίνας ηθοποιός, ο πιο πολυσυζητημένος σκηνοθέτης της χρονιάς Δημήτρης Καραντζάς και ο Θανάσης Χειμωνάς. Ακούστηκαν όλα τα party anthems της δεκαετίας του ’80, disco, τα άπαντα των Pet Shop Boys και ολίγον Βίσση και Γαρμπή (η dj Μελίσσα Κωτσάκη σε μεγάλα κέφια), ένα πιάτο με φράουλες με σαντιγί κυκλοφορούσε ως κέρασμα ενώ ακούστηκε πολλάκις η ατάκα πεσίματος «ηθοποιός είσαι;».  Το μοναδικό αξιοπερίεργο της βραδιάς; Ο κόσμος χόρευε, δεν ήταν στημένος, δεν υπήρξε κανένας χίψτερ και όλοι χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο. Στον ίδιο χώρο κάθε Τρίτη, 7 - 11 το απόγευμα, παραδίδονται μαθήματα χούλα χουπ για ενήλικες.

Info:www.romantso.gr και www.facebook.com/hoopit.gr



Ο Θανάσης Χειμωνάς απολαμβάνει το ποτό του στα υπόγεια του «Ρομάντσου»


Lip Sync
Τα τραγούδια με τον ήχο της σιωπής

Κάθε Τετάρτη βράδυ στο κέντρο της Αθήνας ο Γιάννης Τσιούλης και η Νίκη Χάγια παρουσιάζουν μια βραδιά την οποία αν παρακολουθήσεις μια φορά, θα γίνεις μόνιμος θαμώνας του «Kitty Kat». Πριν από τρεις μήνες ο Ειρηναίος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Αναγνώστου, ιδιοκτήτες του «Kitty Kat», τους ανέθεσαν μια αποστολή. Να παρουσιάζουν μια βραδιά Lip Sync κάθε Τετάρτη στο μπαρ της Σταδίου, όπως αυτές που διοργανώνει ο Τζίμι Φάλον στο σόου του. Πού να ήξεραν ότι ο Γιάννης Τσιούλης είναι φανατικός τηλεθεατής του «RuPaul’s Drag Race», ενός πολύ επιτυχημένου ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης όπου το lip sync περνάει σε άλλη διάσταση. Δεν είχαν επίσης φανταστεί ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι θα είχε τόσο μεγάλο κοινό στη ζώνη του λυκόφωτος - τις ομάδες του Facebook. Εκεί το γκρουπ #dardanes κάθε Τρίτη σχολιάζει το επεισόδιο της Δευτέρας. Τα συγκεκριμένα παιδιά κάθε Τετάρτη μαζεύονται και ανοιγοκλείνουν το στόμα χωρίς να τραγουδούν και ενίοτε έρχονται με copy paste χορογραφία της Lady Gaga. Κι αν πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη βραδιά αφορά συγκεκριμένο κοινό, κάνετε μεγάλο λάθος. Η Τζένη Μπαλατσινού, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης,  ο Φάνης Λαμπρόπουλος η Νικολέττα Ράλλη ήταν εκεί. «Δεν θέλει φωνή, θέλει ψυχή» λέει ο Γιάννης Τσιούλης και συμπληρώνει: «Βάζουμε όποιο κομμάτι μας ζητήσουν.



Το ντουέτο των Gingers κάνει καλύτερο lip sync από τον Τζίμι Φάλον


Οπερες, ρώσικα τραγούδια, ιταλικά, ολλανδικά. Τα πάντα. Εγώ σχολιάζω με σαρκαστικό χιούμορ τους συμμετέχοντες. Την πρώτη φορά που το κάναμε ήρθαν φίλοι και γνωστοί. Την τελευταία φορά που το διοργανώσαμε δεν χωρούσε ο κόσμος. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Στο δεύτερο ποτό φεύγουν και οι ντροπές και μεταμορφώνονται στη σκηνή. Δύσκολα δεν περνάς καλά». Η ομάδα των Gingers ξεκίνησε τελείως πειραματικά μια βραδιά που γίνεται θεσμός με καλεσμένους διάσημους drag performers από το Λονδίνο (Mr Blanche DuBois). Αχαστο!

Info: www.kittycat.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης