Ο Μάικ Τάισον φοράει ξανά τα γάντια του και επιστρέφει στα ρινγκ!

Ο Μάικ Τάισον φοράει ξανά τα γάντια του και επιστρέφει στα ρινγκ!

Αποφασισμένος να επιστρέψει στα ρινγκ εμφανίζεται ο θρυλικός μποξέρ Μάικ Τάισον, με στόχο να είναι σε θέση να αγωνιστεί για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις γύρους για φιλανθρωπικό σκοπό

mike-tyson
Ο 53χρονος διάσημος πυγμάχος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός live Instagram με τον ράπερ Τ.Ι., το λόγο που τον ώθησε να επιστρέψει στα ρινγκ.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος έχει ήδη ξεκινήσει να γυμνάζεται σε στατικό ποδήλατο και διάδρομο, να κάνει ασκήσεις με ελαφριά βάρη, ενώ ταυτόχρονα κάνει και προπόνηση πυγμαχίας.

«Είναι πολύ δύσκολο για το σώμα μου, γιατί είναι ταλαιπωρημένο και ήδη πονάω. Όμως γυμνάζομαι, είμαι σε καλύτερη κατάσταση και προσπαθώ να επιστρέψω στο ρινγκ ώστε να μπορώ να αγωνιστώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς», είπε σχετικά ο Τάισον, για να προσθέσει:

«Στόχος είναι μερικοί αγώνες επίδειξης για φιλανθρωπίες. Να μπορέσω να κερδίσω κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσω άστεγους και ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί με ναρκωτικά όπως εγώ».

Ο Μάικ Τάισον ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επαγγελματίας το 1985 και γρήγορα αναρριχήθηκε στην κορυφή της πυγμαχίας. Επικρίθηκε συχνά για τη βίαιη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός του ρινγκ, ωστόσο αναγνωρίζεται ως ένας από τους σπουδαιότερους πυγμάχους και ο νεαρότερος πρωταθλητής όλων των εποχών στα βαρέα βάρη.

T.I. | Hotboxin' with Mike Tyson
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης