Έριξε τις απαιτήσεις του ο Τάνκοβιτς

Έριξε τις απαιτήσεις του ο Τάνκοβιτς

Θυμίζουμε ότι ο Τάνκοβιτς ήταν στο στόχαστρο της Ένωσης περίοδο αλλά τελικά δεν προχώρησε η απόκτησή του

Έριξε τις απαιτήσεις του ο Τάνκοβιτς
Κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του Τάνκοβιτς προς την ΑΕΚ. Εκτός της επαφής που είχε ο μάνατζερ του Σουηδού με τον Ίλια Ίβιτς, σε αυτή του μετέφερε ότι και οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι μικρότερες από τις 750.000 ευρώ που ζητούσε τον περασμένο Ιανουάριο.

Γνωστές δεν έχουν γίνει αλλά από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport χαρακτηρίζονται περισσότερο λογικές από αυτές που είχε. Στη συνομιλία των δύο πλευρών έχει διευκρινιστεί ότι η χρονική διάρκεια της συνεργασίας που θα ήθελε ο Σουηδός είναι τουλάχιστον τριών ετών.

Θυμίζουμε ότι ο Τάνκοβιτς ήταν στο στόχαστρο της Ένωσης περίοδο αλλά τελικά δεν προχώρησε η απόκτησή του καθώς τα χρήματα τα οποία ζητούσε ήταν αρκετά περισσότερα από εκείνα που μπορούσαν να προσφέρει η ελληνική ομάδα.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης